Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Eskilstuna
Registrerad
Jun 2004

Fläktar igång, inget pip

Tjenare!

Drog igång datorn när jag kom hem från jobbet idag. Hoppar ut på nätet och surfar lite, hör hur datorn börjar låta lite mysko. Sen bootar den om. Då kommer problemet.

Skärmen är svart.
Alla fläktar snurrar.
Datorn piper inget och arbetar inget.
Jag har testat bytt grafikkort med det löste sig inte. Minnet har jag flyttat på. Löste sig inte heller. Moderkorts dioden lyser.

Har läst min manual till ASUS P4SDX. Men hittade ingen hjälp där. Har funderat på CMOS men känns säkrast att rådfråga här först. Har kollat så alla kablar sitter korrekt. Vad kan det vara för problem? Allting drar igång, skärmen är svart och datorn piper inte.

"Jesus hatar alla som inte har riktigt bredband" - Bredbandsbolaget

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Södermanland
Registrerad
Maj 2004

Hm.. kortslutning någonstans?

dfi lanparty ultra-d ::: amd 3700+ ::: ocz pc4000 2x1024mb (2gb) ::: xfx geforce 7800gt @ 474/1400 ::: 2x samsung spinpont 250gb (500gb) ::: hiper type-r 580w

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Eskilstuna
Registrerad
Jun 2004

Vet inte, luktade inte bränt eller något när jag öppnade chassit.

"Jesus hatar alla som inte har riktigt bredband" - Bredbandsbolaget

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
sverige :D
Registrerad
Feb 2006

min bror hade så...
min bror hade precis så...
men då va det moderkortet som ahde kortslutits...

annars vet jag inte..:(

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Eskilstuna
Registrerad
Jun 2004

Mhm, tror det är samma problem, har läst lite på nätet (googlat) alla verkar kommit fram till samma problem där.

"Jesus hatar alla som inte har riktigt bredband" - Bredbandsbolaget