blue screen när jag ska starta datan

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2006

blue screen när jag ska starta datan

jag kommer inte in i windows!!
jag hade min fsb på 150 (orginal 133) sen tänkte jag att jag skulle prova 3dmark05 med orginal fsb så då ändrade jag men när jag skulle starta om datan så kommer jag bara dit det börjar "ladda# en blå mätare å det står windows xp sen hänger de sig å bli blue screen i en halv sekund sen startas datan om

mitt moderkort är ett GA-8PE800

är det nått annat ni behöver veta för att kanske kunna hjälpa mig så skriv det.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
ludvika
Registrerad
Mar 2003

har du klockat ner allting nu som det var orginal? Annars har du nog kvaddat ditt windows pga att den hängde sig mitt i 3dmark

Dator: a64: 3200+ s939, ABIT AN8-SLI, C3D x800GTO@ 16pipes, 1gb Elixir, 2*200gb S-ata.
Beware Of ONOFF: http://forum.sweclockers.com/showthread.php?s=&threadid=54085...

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2006

de hängde sig mitt i 3dmark. men nu är allt orginal men de vill itne funka att komma i i windows iaf

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
ludvika
Registrerad
Mar 2003

pröva starta med de "senaste fungerande inställningarna", tryck F8 innan windows ska laddas. väl då det alternativet.. om det inte funkar kan du testa felsäkert läge. funkar det så är det ju en steg på vägen. om inte så är det bara att installera om datorn. eller göra nån form av reparation med XP skivan. nån´annan kan säkert mer så den personen får rätta mig

Dator: a64: 3200+ s939, ABIT AN8-SLI, C3D x800GTO@ 16pipes, 1gb Elixir, 2*200gb S-ata.
Beware Of ONOFF: http://forum.sweclockers.com/showthread.php?s=&threadid=54085...

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2006

ja måste nog reparera xp för de går inte att starta med senaste eller felsäkert läge..