Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Mar 2006

Hjälp med UGuru AN7 + minnen

Läget är följande. Jag är ganska värdelös när det gäller datorer och låtsas inte att jag kan något heller.

För cirka 1,5 år sedan köpte jag en speldator. En kompis som kan mycket om datorer köpte in alla delarna och byggde ihop den.

När jag spelade Half Life 2 så fick jag alltid blåskärm då och då. (machine_check_exeption) Inte när jag spelade några andra spel. En annan kompis som också är haj på datorer ändrade strömförsörjningen till RAM minnena tror jag.

Efter detta var allt bra tills World of Warcraft kom ut. Jag spelar det ganska mycket och började få blåskärm då och då. Oftas något som jag tror var driver_not_equal eller något. Då och då stängde spelet ner sig och det stod att det var ett critcal error och att memory could not be read.

Hur som helst stod jag ut med detta för det hände inte så ofta. Nu i veckan var en tredje kompis här med sina RAM minnen, som han hade haft problem med i sin dator, här. Vi testade mina minnen i hans dator och hans dator blev glad medan min inte alls ville vara med. Vi bytte tillbaka men då visade det sig att min kompis hade nollställde de inställningar som min andra kompis hade gjort. Så nu får jag blåskärm HELA tiden och speled stänger även ner sig och säger att det inte kan läsa minnena.

Men nu tänkte jag att jag skulle få lite experthjälp, det är ni gubbar

Jag vet hur man kommer in på den där första blå sidan när man startar upp datorn men inte mer än så.

Jag har 2 Kingston 512MB PC3200 CL3 som sitter i de två vänstra slottarna. I den tredje slotten som är lite för sig själv har jag ingenting.

Hjälp mig knäcka den här nöten så blir jag både glad och imponerad! Glöm inte att prata med mig som om ni pratar med ett barn när det gäller datorer!!

Tack på förhand!