dfi lanparty - all diagnostic leds blinking

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jan 2004

dfi lanparty - all diagnostic leds blinking

Hi!
Hoppas ok att jag frågar på engelska. (svara gärna på svenska)
My new system refuses to boot up. All diagnostic leds are flashing quickly and the cpu fan is picking back and forth not moving at all. I've tried all combinations with my dual ram sticks, incl the "orange furthes away from cpu". I've tried clearing CMOS (but only for a couple of miniutes, will try a couple of hours now).

What does the flashing of all diagnostic leds mean? What can be the problem?

System:
CPU amd 64 x2 4400+
dfi lanp nf4 ultra-d
corsair 3500LLPRO 2048mb dual
targan easycon 480w

20+4 power are connected
as is the fdd and molex contacts too.

And because it was not possible to solve this equation in any ways, I worked to reduce the solution to an approximation.

| AMD 64 X2 4400+ Toledo @ 330x8 | Tuniq Tower 120 | 2048 Corsair 3500LLPRO Dual @ 330*5/6 3-3-3-6 | Antex P180 | Tagan Easyconn 480W | XFXorce 7600 GT XXX

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Sep 2005

jag vet inte vad det kan vara men prova och skriv i detta forumet, finns många kunniga där.

http://www.dfi-street.com/forum/index.php

ASUS P5K Deluxe WiFi AP, e6850@3.9ghz, 2x1gb Mushkin 6400@ 1060mhz 5-5-5-10. 8800gts 320mb 2x80gb Raid. 2x 500gb

Laptop: Hp Pavillion 2222. Intel Core2 Duo 1.73ghz, 2gb ddr2, geforce 7200, 120gb HDD

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jan 2004

Tack för svaret!

tråd på dfi-forum
Kan va därför jag skrev på engelska

hursomhelst efter att ha monterat ner och upp så verkar det funka.

And because it was not possible to solve this equation in any ways, I worked to reduce the solution to an approximation.

| AMD 64 X2 4400+ Toledo @ 330x8 | Tuniq Tower 120 | 2048 Corsair 3500LLPRO Dual @ 330*5/6 3-3-3-6 | Antex P180 | Tagan Easyconn 480W | XFXorce 7600 GT XXX