Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kalmar
Registrerad
Jun 2005

Hårddisk hittas ej

Jag beställde en SATA-disk nu i veckan och idag kom den på posten, och det är så att hårddisken inte hittas, jag är lite osäker om det ska postas här men det verkar vara moderkortet som det är fel på, jag har ett MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD MS-7125, version 1.0, och har letat runt efter lite drivrutiner på deras hemsida utan någon framgång. Kanske någon vänlig själ känner för att hjälpa till?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
sthlm
Registrerad
Dec 2004

Pröva att dra ur sata kabeln och starta datorn utan hd. När den säger Boot disk failure så stänger du av burken och sätter i satan igen då borde den hitta den.
Se även till att du satt satan i Sata1 porten.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kalmar
Registrerad
Jun 2005

Testat det du sa utan framgång. Några andra förslag?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Borlänge
Registrerad
Dec 2003

mm har du ändrat i bios att den ska boota med sata? istället för något annat

*AM3 X3, Gtx 560ti, 8gb corsair DDR3 1333mhz*
http:///

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kalmar
Registrerad
Jun 2005

Jag fixade det, och jag vågar inte ens berätta vad felet var för då skrattar ni åt mig

Trädvy Permalänk
Hedersmedlem
Plats
Solen
Registrerad
Apr 2002

Du anslöt till fel SATA kontakt eller glömde ha i strömmen till hårddiksen.

Rocking hard !!!

Kontakt: malo@sweclockers.com eller skicka ett PM

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
sthlm
Registrerad
Dec 2004

Jag chansar på att du glömde ge disken ström! De brukar jag också glömma bort, iaf med mitt tagan easycon där man även kan ta loss sladdarna till nätagget:D