Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Surahammar
Registrerad
Aug 2006

Moderkort fråga/or

En fråga innan jag beställer imorgon

Blev tipsad av en datakunnig bekant (mkt kunnig) att ett Asus A8V Deluxe WiFi skulle vara bra för det jag ska ha,

Kollar lite på pricerunner och ja kortet har ju allt ja behöver, sedan läser jag på recensioner att det krånglat mkt med bios och likande.
http://se.pricerunner.com/computing/components/motherboards/2...
Men jag vill inte beställa delar från olika ställen så jag begränsar mig till DB och webhallen, på DB finns kortet som ''fyndvara'' http://www.datorbutiken.com/se/default.php?artId=ASA8VDLX-F men det har inte riktigt samma namn, mkt nära men inte samma som alltid blir jag jäkligt orolig att allt inte står rätt till innan ja ska beställa. Vet nån om kortet e lika illa som dom skriver på pricerunner? och har det på DB AGP port? Och en till fråga, Är chifetec ett bra psu märke?

//Macke (Ny på databygge-fronten)

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Norrköping
Registrerad
Okt 2005

Inte en aning om de kortet har problem med bios ohc liknande..de kan ja inte svara på..men ja kortet har AGP port..chiftec är väl ett dugligt märke men de finns juh betydligt bättre..titta på Seasonic S12 det är bra nätagg. och du behöver nog inget jätte krafigt nätagg antar ja

NZXT Phantom 820 - Asus Rampage IV Black Edition - Intel i7 4930K - 32 GB Corsair Dominator Platinum 2133MHz - 2x EVGA 780 Ti SLI - Corsair AX1200W PSU - 2st Samsung 840 PRO 256GB SSD- Samsung 840 PRO 512GB SSD - 2st WD Caviar Black 4TB - Windows 10 Pro 64-bit - Acer X34 Predator.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Surahammar
Registrerad
Aug 2006

Okej Tack Tack, Bios får man väll ''flasha'' som polaren sade om det e dåligt, vad nu det är. men agget ska nog ha 500W iaf för lite kommande grejor