Införande av underforumet "Spelkonsoler och konsolspel"

Permalänk
Hedersmedlem

Införande av underforumet "Spelkonsoler och konsolspel"

På grund av den hela tiden ökande mängden trådar om spelkonsoler och konsolspel i spelforumet, har vi efter interna diskussioner beslutat att införa ett särskilt underforum för den här typen av diskussioner. Vår tro är att de olika grupperna av medlemmar som ägnar sig åt konsolspel respektive datorspel är relativt skilda, vilket leder till att dessa nu kommer att kunna koncentrera sig på det som de är mest intresserade av, samtidigt som medlemmar intresserade av alla typer av spel får lättare att hitta trådar om det de för tillfället är ute efter.

Tanken är

  • att trådar som enbart handlar om spelkonsoler eller konsolspel ska placeras i underforumet

  • att allmänna trådar som handlar om både datorspel och konsolspel eller jämförelser dem emellan även i fortsättningen ska ligga i huvudforumet

  • att underforumet Multiplayer numera enbart ska användas för multiplayerspel för dator eller för multiplayerspel där datoranvändare och konsolbrukare kan spela mot varandra.

Vid frågor om eller synpunkter på förändringarna, är ni välkomna att använda forumdelen Feedback. Ni kan även kontakta mig direkt.

Jag hoppas att ni även fortsättningsvis kommer att trivas på SweClockers, både i spelforumet och på resten av webbplatsen.