Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Fagersta
Registrerad
Dec 2006

Halo serien!

Jag vill bara säga att den 16 maj kommer en Beta-testning av Halo 3:s multiplayerdel att äga rum för ett begränsat antal männsikor. Betan kommer laddas ner från Xbox Live Marketplace alternativt laddas från Crackdown. Detta är första gången något spel har beta-testats av allmänheten på en konsol innan spelet släppts.

Microsoft har bekräftat att Halo 3 kommer finnas att köpa i tre versioner: Standard, Limited Edition och Legendary Edition.

I standard-paketet får man enbart spelet och dess manual

I Limited Edition får man ett annat fodral, av metall, och innehåller dessutom en dvd med extramaterial samt en "Art Book" där det står lite om vad man som har hänt under 1:an och 2:an!

I Legendary Edition får man en förpackning i en stor kartong. Inuti den ligger en kopia av Maste Chiefs hjälm. Inuti hjälmen finns tre dvd-skivor. En innehåller spelet, en är samma som till Limited Edition och den tredje innehåller omgjorda versioner av alla filmer i Halo-historien, en dokumentär som visar livet på Bungie och halo-machinima.

Många filmer och trailers finns på http://media.xbox360.ign.com/media/734/734817/vids_1.html

Ha de så gött alla och halo 3 kommer att bli ett av dom bästa spelen som släpps nu i höst!

Hur började allt?

Handlingen utspelar sig år 2552, efter handlingen i boken Halo: The Fall of Reach. Pillar of autumn (rymdskeppet) och dess besättning har precis flytt från Reach när de stöter på en ringformad konstrux som är 10.000km i diameter. "Ringen", som är som en planetyta med skog och sjöar, visar sig vara skapad av en annan främmande civilisation, forerunners. Anledningen till att de byggt den och vart de tagit vägen är hittils okänd. Fienden kallas Covenant och består av flera olika raser som har slagit sig samman. Covenant har förföljt Pillar of Autumn med sina skepp, och dom lyckas borda människornas skepp och tvingar besättningen att fly. De tvingas nödlanda på ringen som de kallar för "Halo". Covenanterna följer efter soldaterna och Master chief ner för att döda dem. Master chief är en del av Spartan II-projektet och är en soldat framklonad för att vara en sån bra krigare som möjligt. Hans kondition, styrka, reaktionstid är ovanligt bra, jämfört med en vanlig människa. Han är muskulös, över två meter lång och väger ett halvt ton i sin rustning, som bara han kan bära. Rustningen är också utrustad men en energisköld. Master chief och Cortana, som är en AI, försöker förtvivlat försvara sig och alla trupper som nödlandat.

Genom spelets gång får man reda på mer och mer om ringen. Covenants har ofrivilligt väckt ett par varelser som kallas Flood. Dessa varelser är som "zombies" och tar över döda och levande individer av alla krigande raser. Flood sprids och förökar sig gemon att en slags varelse, som ser ut som en "ballong" på två ben exploderar och släpper ut en hop av små "spindlar" som genom en slags ballong på ryggen kan halvsväva. De hoppar på levande eller döda varelser och tar över dem. När en varelse är övertagen, får de stora krafter så att de kan hoppa långa sträckor, de kan lyfta stora föremål och kasta iväg dem. Deras framfart är så stor och snabb att dom hotar att sprida sig genom galaxen. Man får reda på att ringen är ett kraftigt vapen som har förmågan att spränga en hel galax. Ringen byggdes i syfte att utrota Flood för evigt, men "ring-skaparna" misslyckades. I slutet spränger man ringen för att förhindra att den aktiveras.

Halo 2 handlar om att en utomjordisk allians av raser, "Covenant" kommer till jorden för att ta över den. Den enda kvarvarande av människornas supersoldater, Spartan 117 ("Master Chief"), stoppar dem. Samtidigt försöker Covenants ledare, "The Prophets", hitta en annan Halo och aktivera den. Det de inte vet är att Halo byggdes för att stoppa en annan utomjordisk ras, "The Flood", som sprider sig genom att döda och förvandla sina offer till kopior av sig själva. Själva Halo, som är en enorm ring-formad konstrux, har en diameter på 10 000 kilometer. Om "The Prophets" aktiverar den så kommer allt i denna galaxen och lite till att dö... Nu skickas en av Covenants bästa soldater, "The Arbiter" och Master Chief för att stoppa "The Prophets" från att aktivera Halo från att utrota allt intelligent liv i galaxen...

Halo 3-trailern utspelar sig på Jorden. Master Chief kommer fram till Jorden i en farkost byggd av de mysteriska Forerunners, som han lyckades skynda sig upp på för att stoppa Prophet of Truth (Sanningens Profet) från att åka till Jorden. Denne är en av Covenanternas ursprungligen tre ledare, de två andra är (Mercy och Regret) döda.

Större delen av Halo 3 kommer troligen att utspela sig på Jorden. Efter Covenanternas inbördeskrig är det troligt att Eliterna nu kommer att stå på människornas sida.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2006

väntar på min nyckel fråm gamingeye

xbox live