Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Bibelbältet
Registrerad
Mar 2005

Tråden om att hitta tjejer

Tja.

I denna tråden kan du ställa alla dina frågor om hur man skaffar sig en tjej vad man ska hitta på ibörjan och vad som gäller.
Även frågor som rör brustna förhållanden osv diskuteras här.. ja allt möjligt om kärlek dvs.

Vi ses i tråden. Lycka till!

//Martin

I am Extrazz.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Satans Helvete
Registrerad
Dec 2002

Behandla dem som skit, det är det dom gillar.

Detta är första varningen va, jag ämnar brisera ur denna japanska kampställning och fullständigt förinta dig om inte du försvinner härifrån.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
vänster om atom 276
Registrerad
Jul 2001

Detta är ett enormt brett område och det är något otroligt så mycket fel vissa killar gör. Orkar inte ge guide-lines dock, men kommer rätta dem som gör grova fel.

qw q b

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Bibelbältet
Registrerad
Mar 2005

nummer ett bör väl vara att dra fram slem helge haha
men några halvsäkra kort måste väl finnas? finns ju av 100 människorså är ju 51 killar så 3% får bli munkar och resten bögar men iaf

I am Extrazz.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Bollnäs
Registrerad
Okt 2001

Är det verkligen de som är singlar som ska svara i tråden? Är det inte bättre om vi som hittat en bättre hälft delar med oss av knepen?

Apple Pie Network (PieNet) IRC-nätverk av och för mac-användare
Kom och umgås med trevligt folk i #mac redan idag!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Okt 2001

Stå och se allmänt snygg i baren brukar funka bra (fast kanske inte blir så seriöst "vara ihop" ragg då).
Annars är ju detta ett forum för "dator nördar" så nät dejting är väll ett bra alternativ och funkar bra, tipps är väll att använda sig av en mer seriös site (typ match.se och inte lunarstorm te.x )

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Okt 2001

Loaded sammanfattar ämnet utmärkt. Men det handlar inte om skiten i sig utan att visa tjejen att du vågar vara kaxig, men på ett "smart" sätt, inte för skitit, bara lite över gränsen av vad man bör säga om man är en trevlig kille.
Läs The Game av Neil Strauss och sätt dig in i den världen för att bli expert på just detta.
Funkar bäst på stureplans-tjejer och annat mainstream men ligger nog i psyket hos de flesta tjejer så mer intressanta tjejer är också mottagliga om du kombinerar med lite intelekt.

Har flickvän btw om det ökar statusen på mitt inlägg? :D, vet alltså att det funkar även om jag inte är intresserad av att praktisera, skaffade nog min flickvän för att jag är lite udda och så jävla smart

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2004
Citat:

Ursprungligen inskrivet av fsvo
Läs The Game av Neil Strauss...

För tillfälliga tjejer funkar nog detta och Loadeds råd alldeles utmärkt.

För andra tillfällen, tag initiativ (mycket viktigt), var allmänt trevlig och flörtig så ska det nog gå vägen.

Hacking hasn't been this easy since the axe was invented. - Tomshardware

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Jun 2003

1. Tyvärr är systemet uppbyggt så komplext att för att bli attraktiv måste du vara attraktiv. Där spelar många saker in, bla:
1.1. Ha självförtroende. Mycket viktigt! Visa att du inte är en toffel och inte tar vilken skit som helst. Är du attraktiv kan du dissa en som är fel för dig och få någon annna istället.
1.2. Umgås med dina tjejkompisar. De ser dig inte som pojkvänsmaterial men utomstående kan myckt väl göra det när du har så många tjejer omkring dig.
1.3. Våga ta fysisk kontakt. Visa att du är van (eller som om du vore van) att umgås med tjejer. Lägg en arm om dem eller dylikt när tillfälle finns. Gör större skillnad än du tror!
1.4. Var inte needy. Du ska inte vara desperat, en så attraktiv kille som du behöver inte vara utan umgänge for long. Var inte påstridig, men samtidigt absolut inte otrevlig!
1.5....
2. Var trevlig och allmänbildad. Att vara trevlig behöver inte vara så svårt:
2.1. Skämta lätt med folk, inte bara de flickor du är intresserad av utan även med dina kompisar, dörrvakten på krogen, bartendern, you name it... Det uppmärksammas kan jag lova.
2.2. Visa dig som allmänbildad och intelligent. Även om du inte är en MVG-elev egentligen är det inte svårt att visa sig intelligent. Du kan säkert mer är medelsvensson inom något ämne, visa det! Men utan att vara besserwisser.
2.3. Var inte uppenbart otrevlig. Att behandla tjejer som skit (som rekommenderats tidigare i tråden) fungerar bara på fulla (eller uppenbart ointelligenta) tjejer, och ger sällan mer än ONSs. Skulle det fungera är det antagligen inte den typen av tjej du vill ha ändå.
2.4. Var välklädd och artig.
2.5....
3. Tänk på att tjejer ser mycket mer till beteendet, umgänget och uppträdandet än vi killar som mestadels kollar på utseendet. Naturligtvis ska du försöka hålla en bra kroppsform, träna och ätar rätt och dyl men man kan komma oväntat långt utan ett perfekt utseende jag vet killar som har haft kraftiga överbett, konstiga näsformer, udda frisyrer mm som ändå har varit flickornas no1. Låt inte ditt utseende hämma dig.

Lite av grunderna till att förstå hur det motsatta könet fungerar, att omsätta det perfekt i praktiken är en annan femma. Jag har nu visserligen inte haft ett stadigt förhållande på nära tre år, men jag har inga problem att träffa tjejer. Dock vore det att ljuga att säga att jag är en tvättäkta tjejtjusare, och jag lever inte alltid som jag lär. Somliga har med sig det från födseln eller uppväxten, medan somliga får lära sig det efterhand. Som tur är går det att förbättra sin förmåga. Kommentera/kritisera gärna mina ståndpunkter jag är mycket långt ifrån fullärd inom ämnet också.

Mvh

Man kan inte få allt här i världen... men det vore ju dumt att inte försöka.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Västerås
Registrerad
Apr 2005

Har du inte förmågan att på egen hand fixa tjejer förtjänar du inga tjejer, enkel matte

HTPC - Silverstone Grandia GD08 | Asus X99-Deluxe | i7 5820K | 16GB Ballistix 2400MHz | ASUS GeForce GTX970 | Samsung 840 EVO SSD | 4TB | EVGA SuperNova G2 750W | LG 60" Plasma | W7 64
Ljud - Onkyo TX606 | Dynavoice Challenger M-65
CITERA FÖR SVAR | SweCare

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Maj 2003

Först skall man ha bra social status, detta är väldigt viktigt. Sedan skadar inte materiell egendom, bilar, båtar, schysst lägenhet etc gillar dem.
Utseende som sagt, det handlar om att klä sig ordentligt samt hålla kroppen i trim.
Behandla dem som skit som Loaded sa kan fungera, men behandla rivaler som skit är ännu bättre.
Intelligens och utbildning gör ingen nytta vad jag har sett, fast har man ett schysst jobb som kan ge schysst materiell egendom så..

Citat:

Ursprungligen inskrivet av xerent
Är det verkligen de som är singlar som ska svara i tråden? Är det inte bättre om vi som hittat en bättre hälft delar med oss av knepen?

Jo, men vi har väldigt bra erfarenhet av vad man inte skall göra. Själv är jag 29år och knappt har pratat med en tjej på 10år, slå det den som kan. (helt ärligt)
Mitt problem är att min sociala status ligger i botten, nå inget som hindrar mig att beskåda hur de andra gör.

[Core i7-3930K med 32GB ram, 2*256GB SSD] & [Core i7 3770K med 16 GB RAM, 256GB SSD] som tillsammans har ett [HD 5850 1GB] och 3st 24".

Trädvy Permalänk
Avstängd
Plats
under en sten
Registrerad
Apr 2005

Re: hitta tjejer - tråden

Citat:

Ursprungligen inskrivet av -=FULLMOON=-
tja.

Eftersom många på forumet verkar vara singlar och så är man det själv iaf för tillfället.
Så tnkte jag att jag gör en tråd där alla kan snacka om hur o var man lättast raggar upp en brud.

Kanske även något man absolut inte alls ska nämna eller så kan ju vara bra o ta med isf

Ut på krogen med dig.

Vet inte hur gammel du är, men det blir lättare när man kommer över 30-strecket.
Kvinnorna är lättare att komma till tals med och det många har tagit sig ur ett längre förhållande och söker nya bekantskaper.

Strular med 2 ex numera, fortfarande vänner och dom är ung som mina bästa vänner med skillnaden att vi gör lite andra saker, dock är jag på krogen 2-4 ggr i månaden,, ibland mer (sommar) ibland mindre.

Jagar inte mus alltid, ibland bara för att ha kul, men tror att de ggr jag jagat och inte fått napp, kan räknas på ena handens fingrar och jag är 46 år numera.

Div hårdvara köpes, Pm med vara och pris.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
örebro
Registrerad
Nov 2006

En sak som defenetivt INTE fungerar är att aktivt söka ligg, flickvän. Om man inte begåvats med brad pitt fejs.

Vara sig själv är nog det bästa alternativet om man inte råkar ha personlighet som moe i simpsons. Bara ta det lugn o sköta sina egna business brukar funka väldigt bra. Börjar nån snacka så är det bara att köra lite allmänt snack tillbaka i början och vara trevlig och lite smått skämtsam, men inte överdrivet flirtig, bättre att låta intresset väckas hos dem. Man ska inte ge tjejen för mycket creds, ok lite grovhugget men känner de att vafan vill han inte knulla mig, så måste de ragga på dig för att bevisa för sig själva att det inte är något fel på dem. Och se försjutton till att tänka långsiktigt, att vara trevlig mot tjejerna man möter i tjänsten, skola, arbete eller dyl kan bli riktigt trevliga bekantskaper när man sedan springer på dem på fest, krog osv. Anars är ju tålamod en dygd då flickvänner har en förmåga att dyka upp när man som allra minst anar det.

Att ragga tjejkompisar kan också vara en bra framtidsförsäkring

Trädvy Permalänk
Avstängd
Plats
Kolsva
Registrerad
Sep 2003

Själv har jag en annan problem, hur fan blir jag av med kärringen?

Har en son på 2år tillsammans, sonen behåller jag gärna men.. ja, tanten

ATI TALIBAN.
Är inte någon expert, men jag har inte akne heller.
NEVER UNDERESTIMATE THE POWER OF STUPID PEOPLE IN LARGE GROUPS.. "Betala i förskott på blocket?" tråden.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Västerås
Registrerad
Apr 2005
Citat:

Ursprungligen inskrivet av bomber3
Själv har jag en annan problem, hur fan blir jag av med kärringen?

Har en son på 2år tillsammans, sonen behåller jag gärna men.. ja, tanten

Bara en galen idé, men vad sägs om att snacka om det med henne?

HTPC - Silverstone Grandia GD08 | Asus X99-Deluxe | i7 5820K | 16GB Ballistix 2400MHz | ASUS GeForce GTX970 | Samsung 840 EVO SSD | 4TB | EVGA SuperNova G2 750W | LG 60" Plasma | W7 64
Ljud - Onkyo TX606 | Dynavoice Challenger M-65
CITERA FÖR SVAR | SweCare

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2004
Citat:

Ursprungligen inskrivet av bomber3
Själv har jag en annan problem, hur fan blir jag av med kärringen?

Har en son på 2år tillsammans, sonen behåller jag gärna men.. ja, tanten

Säg att du ska gå och köpa cigg

rragon

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
STHLM
Registrerad
Jul 2004
Citat:

Ursprungligen inskrivet av bomber3
Själv har jag en annan problem, hur fan blir jag av med kärringen?

Har en son på 2år tillsammans, sonen behåller jag gärna men.. ja, tanten

Dra dig ur innan er son fattar vad ni säger.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
127.0.0.1
Registrerad
Jan 2003
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mr.Schnucky
Dra dig ur innan er son fattar vad ni säger.

Mycket bättre att han växer upp i 2 olika hem än att ni väntar tills han är gammal nog att komma ihåg det när han blir äldre.. Nästan ingen jag känner minns saker före de var 5 år.

Q6600 @ 2,8Ghz | 8800GT 512MB | 8gb A-data pc-6400 | GA-P35-DS4 |Antec sonata 3 | HP W2207

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sthlm,Högdalen
Registrerad
Feb 2002
Citat:

Ursprungligen inskrivet av bomber3
Själv har jag en annan problem, hur fan blir jag av med kärringen?

Har en son på 2år tillsammans, sonen behåller jag gärna men.. ja, tanten

Women:
Can´t live with them,can´t kill them...

SURFDATORN:
[Intel i7 980X ES@4.2Ghz med HT] [ 24GB Corsair XMS3 1600Mhz DDR3 ] [ Corsair H50 vattenkylning] [Gigabyte X58A UD3R] [Thermaltake Toughpower 1200W ] [ PowerColor Radeon HD7970 PCS+ 3GB ] [Win7Ultimate-x64 på SSD OCZ Agility 3 120GB SATA 3] [17TiB SATA Lagringsdiskar][Comhem 500mbit bredband]....

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Bibelbältet
Registrerad
Mar 2005

fan, ´porren har ju börjat på tv 1000 fast den kanalen saknas.. men iaf:P

såg väl ragga lite på stan vet ja

I am Extrazz.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Karlstad
Registrerad
Okt 2001

Var otrevlig, sen snäll, sen otrevlig igen, förolämpa dem, hör inte av dig på ett tag, ragga lite, var otrevlig igen, fråga om ni ska fika, var snäll, var otrevlig, förolämpa henne.

I den ordningen. De gillar sånt.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Arvika/Thn/localhost
Registrerad
Jul 2001

"när pappa betalar får man ligga snyggt"

Var er själva.. funkar för det mesta, funkar inte det så är det ju knappast något att ha iaf?

Hur man skaffar en tjej som man klarar av att leva med resten av livet, undviker jag dock att svara på.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
På en pizza
Registrerad
Okt 2004

det stora problemet för mig och även kanske för många andra är att det finns inte så många tjejkompisar att gå ut och fika med i min omgivning. Jag går en it linje på min skola och det finns bara två tjejer i min klass och då är jag lyckligt lottad då det finns mycket få brudar i den skolan jag går i.

Jag kan inte tänka mig någon annat ställe att hitta några brudar, jag tycker inte om iden att gå ut på stan och fråga närmsta brud om hon vill hänga med på fika.
Så hur kommer man i kontakt bland tjejer till och börja med.

Jag själv har inte fritiden att gå med någon rid klubb eller liknande där det förmodligen finns en massa med brudar.

Vart ska man börja?

8D

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Täby
Registrerad
Okt 2005

Likadant här som för crash_M faktiskt. Går också på en IT-skola med 4 tjejer i klassen och dom är antingen helt ointressanta eller upptagna (what a shocker when there's 30 guys around). Det går ju inte att gå upp till en random tjej på stan och bara säga "Hej! Vill du ta en fika med mig?". Eller går det? Njae. Känns fel.

Visst det går ju att gå på fester och allt det, men här omkring är i alla fall alla fester väldigt fjortisbefolkade så det är inte så lockande heller. Var i h-e finns alla vettiga tjejer egentligen?

Workstation: Gigabyte P35-DS3 - Q8300 - Corsair TWINX 2x1 GB - XFX HD5770 - 1.7 TB || Laptop: Amilo Pro V3505 - Centrino Duo T2050 - 1 GB RAM - 80 GB
Server 1: Dimension 4700 - P4 2.8 GHz - 256 MB RAM - X300 - 280 GB || Server 2: ABIT I-G31 - E2200 - 2 GB RAM - 40 GB

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Okt 2001

kangaroo: de finns på internet. naturligtvis eftersom alla finns på internet,. tycker inte man ska eftersträva krogen eller festande, folk brukar tröttna på det och sluta på internet eller nåt annat mer seriöst ställe ändå. Däremot kan det vara bra att ha upplevt krogstuket för att bygga upp självkänsla och erfarenhet att lägga det bla. jag, loading och nikce har sagt i personligheten.
För det är ju misslyckat att leta intressant folk på internet, träffas och sabba det hela för man knappt kan hantera att umgås med en tjej.

De finns också på JOBBET, detta omtalade raggningsställe nummer ett där man inte ens behöver ragga. Bara befinna sig på jobbet och vara en vettig kille så lär man sig automatiskt känna tjejerna där som kan leda till vad som helst, bra kompisar om inte annat.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Okt 2001

Seriöst så jävla svårt e det inte att få tag i en brud (eller one nighter) kan säga att jag varken är speciellt snygg eller rik, allt hänger på attituden. Stå på ragga på "andra sorteringen" om det verkligen kniper, dom är minst lika desperata som dig eller värre
Tjoff va fan kom ju hem singel ikväl vilket inte är dirket bra så... well kan ju alltid vara gött vakna bakis utan ågren att smita iväg från någons främandes lägenhet 7 på morgonen

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
sthlm
Registrerad
Jun 2004

Var er själva.
Ragga inte på krogen om ni vill ha flickvän.
Ragga på hemmafester
Ragga på kompisars kompisar
Skaffa inte flickvän på nätet

Är några tips av en som firar 6 månader med tjejen imorgon

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm (ursp. Umeå)
Registrerad
Maj 2002
Citat:

Ursprungligen inskrivet av crash_M
det stora problemet för mig och även kanske för många andra är att det finns inte så många tjejkompisar att gå ut och fika med i min omgivning. Jag går en it linje på min skola och det finns bara två tjejer i min klass och då är jag lyckligt lottad då det finns mycket få brudar i den skolan jag går i.

Jag kan inte tänka mig någon annat ställe att hitta några brudar, jag tycker inte om iden att gå ut på stan och fråga närmsta brud om hon vill hänga med på fika.
Så hur kommer man i kontakt bland tjejer till och börja med.

Jag själv har inte fritiden att gå med någon rid klubb eller liknande där det förmodligen finns en massa med brudar.

Vart ska man börja?

Du går aldrig ut? Eller, som OLI sa, på hemmafester? Häng med kompisar när de umgås med vänner från andra kretsar än skolan.

Till oändligheten, OCH VIDARE!
Citera mig när ni svarar är ni söta http://www.stalofilm.se (uppdaterat showreel för 2011)
Dina filmredigerings/effekt-frågor besvaras här!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Malmö
Registrerad
Okt 2001

Ge intryck av att vara rik.
Behandla dem som om du inte är intresserad av dem.

Borde lösa saken

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
sundsvall
Registrerad
Okt 2002
Citat:

Ursprungligen inskrivet av keyser

Behandla dem som om du inte är intresserad av dem.

det där är fanimej det bästa/enklaste sättet enligt mej.
man skiter i dom och sköter sitt helt enkelt.
man ger dom ej den uppmärksamhet som dom kräver,man totalt iggnonerar dom och om dom kommer fram och pratar så bemöter man dom smed "pfft,jaha,det är väl inge speciellt med dej" attityden.
får dom uppmärksamheten och man börjar tok ragga på dom,då har dom vunnit och går då vidare till nästa "offer",då är man inge intressant längre.

det är va jag har fått erfarat iaf.

keep your friends close but your enemies even closer