Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Aug 2007

Blue screen

Hej

När jag sätter in mina 2 nya minnen i datorn så får Jag blue screen(normalt läge). Men när jag startar den i felsäkert läge så fungerar allt.

Windows: Windows vist 64x
Minnen:
http://www.datorbutiken.com/se/default.aspx?Product=2GBTWXD28...
(4 gig)
Moderkort:
http://www.datorbutiken.com/se/default.aspx?Product=ASP5N32-E...

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Okt 2007

Ditt problem liknar det problem jag hade innan.

Jag tror det har med ditt moderkort att göra, kretsarna kanske inte är tillräckligt bundna för att klara av hastigheten.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Okt 2007

Ditt problem liknar det problem jag hade innan.

Jag tror det har med ditt moderkort att göra, kretsarna kanske inte är tillräckligt bundna för att klara av hastigheten.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Vännäs
Registrerad
Jul 2002

2.1vmem?
eller orginal vmem?

Träna bort dyslexin. Asus Z87-A 4.5ghz 1.28v 4670k - sapphire Nitro 390 - 120HZ Acer XG270HU 1440p 144hz - Samsung 850Pro 256gb ssd - asus essence stx - Sennheiser hd600 - Corsair 750w - Dadder/steelS 6g - 8gb Kingston Hyper blu 1600mhz - atcs 840 - Vattenkylt - Felsökning? (Lär dig Googla)

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Aug 2007
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Flopper
2.1vmem?
eller orginal vmem?

vad menar du`?:D

Trädvy Permalänk
Avstängd
Plats
En del av sverige
Registrerad
Jul 2007

nog borde det vara så att det moderkortet stöder just dom minnnera å den hastigheten , men kan vara så att nån av minnerna är paj, så kör 2minnen o kör memtest på de paren finns det fel så borde det synas efter några timmars test

C2D E6600 2,4@3,3ghz Nvidia G8800GT 512 o mycke hd