Nätt mediaspelare från Raidsonic

Permalänk
Melding Plague

Nätt mediaspelare från Raidsonic

Tillverkaren Raidsonic har nyligen lanserat en mediaspelare vid namnet Icy Box IB-MP303. Det är en relativt liten och svart spelare som har likheter med Apples Mac Mini utseendemässigt.

Läs nyheten

Visa signatur

Observera att samma trivselregler gäller i kommentarstrådarna som i övriga forumet och att brott mot dessa kan leda till avstängning. Kontakta redaktionen om du vill uppmärksamma fel i artikeln eller framföra andra synpunkter.

Permalänk
Medlem

Den får fasen vara billig då den egentligen inte har något att komma med. USB och inget nätverk? Hur långa avstånd klarar en USB kabel med? Jar har då haft olika problem med en på 5-6 meter och vissa enheter.

Visa signatur

Det som flöt iland senast.

Permalänk

Det som stör mig mest är att det inte finns någon HDMI, vad är det för poäng med att kunna spela upp HD-material då? Man ska inte behöva knåpa med adaptrar för att få ut en schysst bild via komponentkabel heller. Syftet med denna maskin är trots allt att vara en mediaspelare, då kan man ju tycka att den ska ha bra och enkla förutsättningar för det... För att inte tala om avsaknaden av nätverk! Nej, denna pryl måste bli någon billighetsgrej...

Permalänk
Medlem

kolla pappa, en svart mac mini