Ultrasnabb LCD-panel från NEC

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av AlbinNdoja
Har jag aldrig hört talas om men så är det kanske, låter konstigt dock.

Jo, vi har spelat en del tillsammans. Jag var dock inte speciellt lång varig i Clanblomma innan jag blev erbjuden att spela med team yo, dock än mindre känd klan än CB.

Debbah var duktig och nej, jag är inte honom. Jag nickade nog venice på den tiden, var mycket duktig på att byta nick hehe.

Ja just det, så var de.

Nej, DVI kan leverera 60hz digital signal oavsett om du har en CRT eller en LCD och det är just därför 100hz inte spelar någon roll vad gäller rekyl i Cs i teorin.

Det är faktiskt så, högst enerverande problem back in the days då ett Athlon-system var ekonomiskt försvarbart på precis alla punkter utom just detta.

Det sista stycket vet jag inte riktigt vad du babblar om, min poäng var att en digital DVI-signal enligt standarden inte kan överskrida 75 Hz, med en DVI->VGA-adapter kan man dock få ut högre Hz men då är signalen helt plötsligt inte digital längre. Så om de ska få ut 120 Hz från två DVI-portar krävs nog en hel del mackel med drivrutiner och annat skoj.

Angående snacket om elit kontra proffs, jag spelade på den tiden då två klaner i sverige (egentligen en) hade rätten att kalla sig själva för proffs, sponsringsdelen var inte alls lika utbredd då och jag stod mycket riktigt utan lön när jag spelade. Dock så spelade jag på daglig basis mot topplagen och presterade inte långt ifrån deras nivå. Så min benämning på elit i fallet handlar om att jag helt enkelt ansåg mig själv och ansågs av många som en elitspelare trots att jag inte fick ekonomiskt kompensation i större utsträckning. Jag fick aldrig den ekonomiska möjligheten att åka till ett större CPL-evenemang, bara ett mindre kval i England. Sen trodde jag att skaran av spelare som jag faktiskt spelat med skulle understryka att jag inte är helt ute och cyklar. Men visst, om du har proffs som kriterie för att vara elit så nej, jag har inte spelat professionellt.

Nåja, nu får det räcka med cs-snacket då det är helt ovidkommande egentligen. Jag hoppas att någon tar till sig eller åtminstone läser mina argument med ett öppet sinne för jag kan inte presentera egentliga bevis för det jag säger, mer än citat från diverse proffsspelare men då är vi så långt utanför originalämnet att det är skrämmande. Jag hade verkligen välkomnat en TFT-skärm som kan leverera till de höga krav som många cs-spelare har. Jag har hört att Viewsonics VX922 (tror jag modellen heter) ska kunna gå att pressa upp i 90-95 Hz i 640x480 om man gör VGA ut till den, det är ändå helt ok. Men då får man lägga till att upplösningen inte är native och bildförsämringar därtill. AA och AF hjälper dock till en del för att få 640x480 att se helt ok ut.

Om någon har fler frågor riktade mot mig så ber jag er vänligen att använda er av PM så ska jag gladeligen försöka besvara dem efter bästa förmåga.

Visa signatur

Gör mitt bästa för att bemöta alla med respekt och vänlighet. Ha det fint!

Permalänk

Själv blev jag direkt intresserad av 19-tummaren men 20ms i responstid för den. =/

Kan det inte komma fler skärmar med LED-bakgrundsbelysning nån gång??
Tänkte nästan att dessa skulle ha det när jag började läsa nyheten och såg bilderna men icke.

Visa signatur

««« »»»

Permalänk
Medlem

Hur ser det ut med SED egentligen?

Visa signatur

Gör mitt bästa för att bemöta alla med respekt och vänlighet. Ha det fint!