Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Götlaborg
Registrerad
Okt 2001

Bredband på Gran Canaria?

Jag ska ganska snart sticka iväg och jobba elva månader på Gran Canaria och måste lösa det här med bredband.
Det finns WiFi lite här och var, men antagligen inte i just den lägenheten jag ska bo i.

Så, nu undrar jag om det är nån som har erfarenheter av bredband på GC. Det är väl kanske framförallt något slags trådlöst 3G-bredband som gäller. Någon sa att Vodafone skulle vara bland de billigare, men jag får bara fram information på spanska, babelfisken gör det tyvärr inte enklare heller.

Trädvy Permalänk
Hedersmedlem
Plats
Märsta
Registrerad
Jan 2002

I Spanien på fastlandet så vet jag om några leverantörer om de är på GC också vet jag inte.
http://www.orange.es/ (tidigare wanadoo, mobilt bredband finns)
http://www.ono.es/ (endast kabeltv-bredband, lite B-känsla över dem när jag använde det)
http://www.adamo.es (fiberanslutning)

Det jag läste på vodafones hemsida så kostar det 39 € / månaden (vet inte om startavgifter och modem ingår inte verkar det som).

Citat:

Si sólo te conectas cada día, tienes una tarifa plana 24 horas con una velocidad de 3 Mbps. Para que navegues sin límites, y sin sorpresas a fin de mes.

Om du bara ansluter dig varje dag, har du en plan[platt] tariff 24 timmar [flat rate tror jag] med en hastighet av 3 Mbps. För att surfa utan begränsningar och utan överraskningar vid månadens slut.

Men brukar inte de här med mobilt bredband i Sverige ändå vara luriga på att ha något maxtak på hur mycket man får ladda ner eller skicka. Jag skulle allt fråga försäljaren tills jag är helt säker på att det inte är det.

Forumregler | Feedbackforumet | Något som behöver modereras? Tryck på Anmäl inlägget och ge en anledning, någon moderator kommer granska inlägget och göra (egen) bedömning
"Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise." - Riker - ST:TNG