Samlingstråd för Hobby, fritid och livsstil

Permalänk
Hedersmedlem

Samlingstråd för Hobby, fritid och livsstil

Samlingstråd för Hobby, fritid och livsstil

Livet och vardagen

[Övrigt] LunaSpice. Hjälp! av [-Pale-]. En gripande berättelse om en av våra medlemmars kamp mot cancern – från de första misstankarna till slutet.

Bilder på ditt senaste inköp (2012) av Emil B. Här visar vi bilder på vad vi nyligen köpt för spännande produkter. Den ursprungliga tråden skapades av ¤Reason¤.

Din dummaste bedrift genom tiderna av -=FULLMOON=-. Alla gör vi väl då och då saker som vi skäms för, och en del sådana saker kommer man ofta ihåg särskilt väl. Den som vågar, kan berätta om sådant här.

Vad är det absolut skummaste som har hänt dig? av maxkill. Ibland händer det saker som kan förefalla svåra att förklara på ett rationellt sätt. I den här tråden berättas det om olika sådana märkliga upplevelser.

Tråden om att hitta tjejer av -=FULLMOON=-. I den här tråden diskuteras det hur man kan hitta tjejer att umgås med.

Hobby och fritid

Rc-tråden av Tommy_enstaberga. Tråden handlar om radiostyrda bilar och liknande produkter. Här diskuteras denna intressanta hobby mycket ingående.

Bild på din bil-tråden av redbull. Precis som trådens rubrik antyder, är det hit man ska gå om man vill visa upp bilder på sin bil.

Era datorriggar av pa1983. Här visar vi upp bilder på våra datorsystem och miljöerna där de är placerade.

Styrketräning – tips på övningar, scheman med mera av buck. Av trådens storlek att döma, är styrketräning en populär fritidssysselsättning för våra medlemmar. Här delar vi med oss av våra erfarenheter om detta.

Klarade du körningen/teorin på första försöket? (B-körkort) av radimax. Att ta körkort är en intressant upplevelse. I den här tråden diskuteras uppkörningar och teoriprov.

Den stora gitarrtråden av Thomas. Här finns allt som hör gitarrspelande till.

Har du förslag på fler trådar som skulle kunna passa här? Tveka inte att kontakta oss!