koppla in nytt grafikkort...

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2007

koppla in nytt grafikkort...

Köpte ett hd4770 men såg att inte mitt nätagg. (ace 420W) hade någon sån där 6pin kontakt som är strömuttag på grafikkortet..går det att koppla in på något sätt eller måste jag köpa nytt aggregat?

följde med en sån där pci-e power connector men det är ju bara 3 pinnar på de vita kontakterna och dessa passar ju inte till nån från nätaggregatet det är ju 4?! fattar 0...

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Jönköping
Registrerad
Aug 2007
Citat:

Ursprungligen inskrivet av r0bbz
Köpte ett hd4770 men såg att inte mitt nätagg. (ace 420W) hade någon sån där 6pin kontakt som är strömuttag på grafikkortet..går det att koppla in på något sätt eller måste jag köpa nytt aggregat?

följde med en sån där pci-e power connector men det är ju bara 3 pinnar på de vita kontakterna och dessa passar ju inte till nån från nätaggregatet det är ju 4?! fattar 0...

Emm, va? Kontakt med 3 pinnar? Är det en sån här du har:
http://www.playtool.com/pages/psuoverload/adapter.jpg

Det är den du ska använda. Ett starkt tips: Läs manualen!!

Citera mig så att Jag kan hitta tillbaka!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Bollnäs
Registrerad
Jun 2008

Re: koppla in nytt grafikkort...

Citat:

Ursprungligen inskrivet av r0bbz
Köpte ett hd4770 men såg att inte mitt nätagg. (ace 420W) hade någon sån där 6pin kontakt som är strömuttag på grafikkortet..går det att koppla in på något sätt eller måste jag köpa nytt aggregat?

följde med en sån där pci-e power connector men det är ju bara 3 pinnar på de vita kontakterna och dessa passar ju inte till nån från nätaggregatet det är ju 4?! fattar 0...

att det bara är 3 pinnar gör inget, det skall av någon anledning vara så:confused:

GUOS89 - Running 24/7 @ Intel i5 haswell, 12GB ram, 240GB ssd + 10TB, WIN 8.1 64bit, 24" + 40" fullHD, R9 270 2GB, ljudlöst Define R2, OCZ 550watt.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2007

yes det är en sån. Alltså jag tycker jag är hyfsad på datorer men fattar fan inget
Hur gör man? måste ju ha fel nätaggregat? dom där kontakterna passar då ingenstans...

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2007

fick dit den när jag tröck allt jag orka..verkar skumt, ingen bild på skärmen heller...kör med vga adapter kanske för gammal skärm också? gammalt moderkort? haha puh

Trädvy Permalänk
Avstängd
Plats
- -
Registrerad
Jan 2005
Citat:

Ursprungligen inskrivet av r0bbz
fick dit den när jag tröck allt jag orka..verkar skumt, ingen bild på skärmen heller...kör med vga adapter kanske för gammal skärm också? gammalt moderkort? haha puh

En bild på hur det ser ut skulle hjälpa mycket.
Ladda upp den här: http://www.imageshack.us/

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jul 2008

du sätter in 2 st 4pin i 3pinarna som går till 6pin sladden bara?
alltså adaptern till molex kablarna och sen delen där det är en 6pin ska du sätta in i grafikkortet. go jul på't

Macbook Pro Retina 15": Late 2013, i7 2.6ghz, gt750m, 512gb SSD, 16gb ram

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sundsvall
Registrerad
Jul 2001

Min:ABIT NF7-S V2.0,Barton 2500+AQXEA XPMW@2,35Ghz,2x521Mb Adata Cas 2-3-3-6,Lt 6800LE 1,3v 16x1,6@440-930,SLK900A,Mustek A806 5:1 Dolby Digital Amp. Frugans:ESC K7-SEM,Duron1600,512Mb DDR. Antons:Aopen AK73(A)-V,512Mb Sdr,Xp1600+Parlomino AGOIA GREEN@1875Mhz@1.9v,Volcano7+Moddad@92mm,Gf 4200Ti@305-610 Zalman HP-80.

Trädvy Permalänk
Avstängd
Plats
- -
Registrerad
Jan 2005
Citat:

Ursprungligen inskrivet av linxz
Men byt nättagg, innan det brinner upp.
http://www.sweclockers.com/forum/search.php?s=&action=showres...

Ja, det låter vettigt.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2007

Quickzor> det funkade inte att koppla som du sa...om inte moderkortet är sär men det ska väl gå att köra ett j*vla 4770 med det!!!

får väl byta nätaggregat känns dock såå onödigt när de drar så lite ström känns som om 400W räcker gott och väl...

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hässleholm
Registrerad
Feb 2005
Citat:

Ursprungligen inskrivet av r0bbz
Quickzor> det funkade inte att koppla som du sa...om inte moderkortet är sär men det ska väl gå att köra ett j*vla 4770 med det!!!

får väl byta nätaggregat känns dock såå onödigt när de drar så lite ström känns som om 400W räcker gott och väl...

400W räcker, om det är 400W kvalité-agg. Vilket ACE inte är.

[ Antec P280 ] [ Fractal Newton R3 600W ] [ AMD FX-8350 @ 5.5Ghz ] [ Asus Sabertooth Rev2.0 990FX ] [ GTX970 OC @ 1.55Ghz]
[ 16GB Crucial 1600Mhz DDR3 ] [ Samsung 850 Pro 256GB + 4.75TB Hdd ] [ Logitech Z-2300 + G930 ] [ Corsair H80] [ Win8.1 x64 Pro]

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2007

nåväl kan kanske vara något med inbyggda grafiken som sitter i nu som spökar?

får göra en sista test annars river jag ut all skit och köper nytt..

tack för hjälpen!