Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skåne
Registrerad
Aug 2005

Asus UL80VT

Nu verkar även 14" vara på ingång till Sverige, dock knapphändig info på återförsäljarsidorna.

Misstänker att det även är med optisk enhet i dessa. Dock hittar jag ingen info om det är med 5600 batteriet eller det mindre, eller hur länge batteriet ska vara.

Om någon sitter på mer om denna, så bara ös på.

P35-DS4, E6600, corsair 6400 cl4, 8800gtx.
Dell XPS m1730

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Köpenhamn
Registrerad
Feb 2010

Ja det står att den förväntas anlända till återförsäljare den 23 feb. Jag är en dummie på datorer men på papperet verkar det som ett bra alternativ för det priset.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Köpenhamn
Registrerad
Feb 2010

Jag köpte en ul80vt igår i Danmark då leveransdatumet till Sverige hela tiden verkar flyttas fram. Priset var 5200DKR (=6800SEK). Hittils är jag väldigt nöjd.
Jag hade läst i en del amerikanska tester att kvalitén skulle vara lite sisådär, att det t.ex knakade om man tryckte lite lätt på den etc. Det enda jag märker är att batteriet glappar lite men det är lätt åtgärdat med en liten pappersbit på ena sidan.
Jag kan inte ge någon djupare analys av datorn då jag inte är så väldigt insatt. Touchpaden/knappen har fått endel kritik. Knappen är ganska trög men det är inget som stör mig. Själva pad.en kräver nog lite invänjning och inställningar men det blir nog bra.. Jag är iallafall väldigt nöjd än så länge