Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jul 2009

Problem med hackande dator

Jag har nyligen köpt en Sony Vaio FW och gjort en ren win 7 installation på den...

Men jag har lite problem, den hackar nämligen vid olika tillfällen t.ex. när jag kollar film så fryser bilden och bli pixlig för att sedan återuppta filmen igen, när jag skriver ibland så hackar/fryser det så att bokstäverna kommer lite efter, när jag scrollar sidor på nätet så hackar/fryser det och sedan fortsätter scroll osv.

Någon som spontant har några idéer på varför det kan vara så här?

Jag har installerat grafikkortets drivrutiner via Sonys hemsida, men jag har inte uppdaterat dem mer då ATI´s egen programvara sa att man skulle göra det från Sonys hemsida.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Falun
Registrerad
Aug 2009

Du borde kolla upp om du har dom nyaste drivrutinerna.
Låter som att det är drivrutinerna det är fel på.'

Vad har du för delar i datorn?

EOS 5D Mark II | 70-200mm | 50mm 1,4 | Flickr | Blogg

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jul 2009

Tack för tipset, ska kolla på det

Här är datorn...

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=502938

Nu har jag även fått felmeddelande två ggr där datorn automatiskt stänger av sig själv... Ska kolla noggrannare nästa gång vad det står.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jul 2009

Det fungerade inte att uppgraderade drivrutinenerna

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
-
Registrerad
Dec 2002

Biosuppdatering?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jul 2009

Det har jag också testat :-/

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jul 2009

Verkar som om det fungerar nu... Jag uppdaterade lite olika saker så jag är inte hundra på vad det var som gjorde det men det känns som om det kunde vara drivrutinerna för ljudet.