Permalänk
Medlem

Problem med TX2020, Bränd?

Allt fungerade fint sedan tittade jag bort en stund och när jag sen tittade på datorn igen var skärmen svart men datorn igång.

Nu när jag startar den går allt igång förutom att skärmen ej ens "lyser svart" men fläkten går igång som vanligt och lamporna på skärmen lyser (power, ac, snabbknappar) men datorn kommer aldrig in i windows i mörkret då den ej svarar på kommandon och knapptryck. Lampan för hårddisk-tänk är dock lika lys/blinklös som skärmen. Har plockat ut minnen och hårddisk utan annat resultat så jag befarar att det kan vara processorn. Har använt datorn på täcke men då sett till så den får luft då och då etc. Är det detta som händer när processorn går i stöpet på en laptop?

Datorn har jag inte ändrat så mycket på mer än annan HDD och win 7. Blir 2 år gammal i sommar och har städat den ett par gånger med "luft på burk". Tips och råd mottages gärna

Visa signatur

nej tack

Permalänk

grafikkortet som dött ?

Visa signatur

Lenovo Thinkpad Tablet > Android 4.03 > Tegra 2

Asus UX32VD-R4002V > Intel i7 3517U > Geforce GT 620 > 13,3" IPS @ 1920 x 1080

Permalänk
Avstängd

har du testat med en extern skärm för jag antar att det är en bärbar vi snackar om funkar inte den externa skärmen är det grafikkortet

Visa signatur

Ursäkta Videfix va bara tvungen den va så bra. Mina regler: §1 Jag har alltid rätt. §2 Jag KAN ha fel men då inträder §1 automatiskt.

Permalänk
Medlem

Extern skärm verkar iaf känna av att man kopplat in något men går inte att få in någon bild då man ej kommer in i windows. Finns väl inget separat graffe i den datorn så antar att om det är där felet ligger så är det skroten nästa för lilla datorn?

Visa signatur

nej tack