Tera: The Exiled Realm of Arborea

Permalänk
Medlem

@Tony32: Nä grafikkortet tror jag inte är problemet. Mitt förra grafikkort (5 år gammalt nvidia) flöt det på fint med också.
Tänkte mer att det kan vara din CPU spelet är uselt optimerat för. Du kanske kan prova att tvinga det att köra olika DirectX versioner. Någon config fil man editerar. Något som hjälpte mig ganska mycket var att lägga in så man zoomar ut spelet. Också en config man lägger in och binder till en knapp (finns med i många "fps problem" guider).

Permalänk
Medlem

@Reves: Aa, jo tänkte att det kan ha med Ryzen och göra, men det förklarar ju inte varför det fungerar bra för vissa på YouTube.
Det enda jag kan tänka mig är att NA klienten är bättre än EUs, vilket jag läst på några ställen. Alltså deras klient och patchar etc är bättre än EUs. Suck.. Ingen här som sitter på Ryzen och lirar Tera?

Visa signatur

Ryzen 1700 @3,8Ghz 1,342V | Corsair Vengeance LPX 2x8Gb (CMK16GX4M2B3000C15) | Asus Prime x370 Pro | KFA2 GTX 1080 Ti

Permalänk
Medlem

@Reves: Skumt! Formaterade datorn igår och provade installera Tera igen. Nu är det smooth som satan! Konstigt!
Installerade på SSDn också denna gången. Vet ej om det var tack vare SSDn eller om någon i mitt system som var konstigt. Hur som helst funkar det prima nu! Yay!

Visa signatur

Ryzen 1700 @3,8Ghz 1,342V | Corsair Vengeance LPX 2x8Gb (CMK16GX4M2B3000C15) | Asus Prime x370 Pro | KFA2 GTX 1080 Ti

Permalänk
Medlem

@Tony32: Gött att det fungerar Happy grinding!

Vilken server lirar du på?

Permalänk
Medlem

@Reves: Tackar! Jag spelar på Mystel, har en 65 Priest där. Heter "Joni" om du vill adda
Edit: Ska dock bort en vecka nu så kmr inte vara inne på ett tag.

Visa signatur

Ryzen 1700 @3,8Ghz 1,342V | Corsair Vengeance LPX 2x8Gb (CMK16GX4M2B3000C15) | Asus Prime x370 Pro | KFA2 GTX 1080 Ti

Permalänk
Medlem

Spelade bara Tera i betan och första 3 dagarna. Sen orkade jag inte mer xD Hört de gjort om spelet mycket sen dess, till något bättre eller sämre?

Permalänk

Fick mejl häromveckan att servrar "merged" ihop och att man får grejer för det...
Gameforge, den europeiska versionen inte enmasse som är Nord Amerika.
The coupon is only valid until 17th October 2018.
Redeem code RIFTSEDGEEXTREME

Hit the newly merged server running with these free items:
Drake Surprise: You will receive 1 of the following flying skills at random: Vulcan Drake (3 Days), Dusk Drake (3 Days) or Arcane Drake (3 Days)
TERA Club Membership (3 Days added to your account automatically)
50x Elleon's Mark of Valor
1x Half-Moon Croquette
1x Struthio Breast Salad
1x Lamb Bulgogi
1x Bleak Wings
1x Traditional Bleakfields BBQ

Laddade hem spelet, 45.4 GB på SSD och har ju kvar mina gamla karaktärer jag har ju dock inte spelat sedan 2012, var dessutom tvungen att döpa om dem, lite kul med en gående lobby(flera år gammalt tydligen). Har veteran status så det är ju bra.
Men det där med Tera Club låter ju som andra f2p spel så jag kommer nog bara köra ett litet tag, men det beror ju på, sist slutade jag ju för att man inte hittade grupper att spela instanser med, och då körde jag ju en Slayer som dog titt som tätt.

edit.
Lite märklig Tera Shop de har(via spelet), där allt kostar tera thalers men just det går inte att köpa vad jag kan se iaf eller några priser, och att köpa större inventory kostar ju just tera thalers och man drar ju på sig hur mycket skit som helst hela tiden, så det skulle behövas. Questarna man får är ju inte heller helt tydliga, WoW har ju ett betydligt bättre system än här. Och det är kanske lika bra, så man inte fastnar i det här.

Visa signatur

An application program (sometimes shortened to application) is any program designed to perform a specific function directly for the user or, in some cases, for another application program.
https://www.userbenchmark.com/ Talar om vad du har!