Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Solna
Registrerad
Jul 2008

Zepto Nox A15 kör segt

Jag köpte en Zepto Nox när den lanserades för ca två år sen.

Den har hårdvara som följer:
WSXGA+ 1680x1050 ZBD + NVIDIA® 9600M GT 512MB GDDR3

Intel C2 DUO P9500 – 2,53Ghz, 1066Mhz FSB, 6MB Cache – 25Watts

4 GB (2x2GB) DDR2 PC6400 800MHZ

Zepto Zpro2 N-Standard (NBG)

DVD-RW / CD-RW SATA

120GB 7200rpm SATA Hårddisk

6 Cell Nox/Orion

Nu så har den börjat köra segt när jag spelar spel. Det spelar ingen roll om jag drar ner grafikinställningarna på sämsta utan den går fortfarande trögt.
Jag har provat med att rensa hårddisken så nu har jag över 50 gb ledigt. Jag har prövat defragmentera datorn. Jag har letat efter virus.

(Tål för övrigt att säga att datorn blir ruskigt varm och fläkten verkar vara lite muppig. Den drar igång typ en gång varannan minut och sätter på fullt ös och sen låter det nästan som att den lägger av ett tag för att sedan gå i högvarv igen.)

Någon som har en aning om vad som är fel?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Aug 2004

Du säger ju själv var felet ligger ^^

Senast redigerad av Loxus, 2004-08-02 klockan 13:13

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Arvika
Registrerad
Dec 2004

Prova att få bort allt damm i datorn så ska du se att det går bättre.

PC 1: i7 7700k / Noctua NH-D15 / GTX 1080 / 16GB 3200MHz DDR4 / Win 10 / Asus Strix Z270F / 500GB SSD / Define C
PC 2: i7 7700k / Cryorig C7 / GTX 1060 6GB / 32GB 3200MHz DDR4 / Win 10 / Asus Strix Z270F / 500GB SSD / In-Win 904
PC 3: i5 3570k / Be Quiet pure rock / GTX 960 / 8GB 1600MHz DDR3 / Win 10 / Asus P8Z77-I Deluxe / 80GB SSD / Bitfenix Prodigy

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Solna
Registrerad
Jul 2008

Funkade bra med att dammsuga. Tack för hjälpen!