Ati ccc problem, 0% underscan, sparar inte valt värde

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sthlm/Tumba
Registrerad
Jan 2003

Ati ccc problem, 0% underscan, sparar inte valt värde

Ok, sitter hemma med min panasonic 50G20e.
De stödjer 1080p via hdmi vilket är riktigt najs med min htpc. Har dock problem med att CCC inte sparar min valda inställning på att jag vill ha 0% under/overscan och så ledes ha en pixmap på 1:1.

Jag kan ändra i menyn och sen funkar det tills datorn startas om och då är det samma procedur igen. Ändra under/overscan till 0%

Har inga inställningar i tv'n aktiverade utan problemet ligger i datorn.
Har provar 20st versioner av ccc allt från 8.12 till den senaste och får samma problem hos alla. Varför kan den inte spara inställningarna? Har skapat profiler som den ska ladda men den vägrar göra det och kör på som den själv vill.

Någon som har en lösning?

Workstation:*Acer TimelineX 4830tg *8gb DDR3 1066MHz *Core i5, 2410M, *GeForce GT 540M 2gb, *80gb ssd intel x-25 g2*Griffin Elevator
HTPC:*Lian Li C36B*Gigabyte GA-MA78GM-UD2H*AMD Athlon X2 4850e 2.5GHz + Scyte Shuriken*2x1gb pc8500 corsair dominator*XFX Radeon HD5450 512MB - passivt*40gb ssd intel x-25 g2

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sthlm/Tumba
Registrerad
Jan 2003

ok drive cleaner + ati ccc 9.12 hotfix vart lösningen för mig

Workstation:*Acer TimelineX 4830tg *8gb DDR3 1066MHz *Core i5, 2410M, *GeForce GT 540M 2gb, *80gb ssd intel x-25 g2*Griffin Elevator
HTPC:*Lian Li C36B*Gigabyte GA-MA78GM-UD2H*AMD Athlon X2 4850e 2.5GHz + Scyte Shuriken*2x1gb pc8500 corsair dominator*XFX Radeon HD5450 512MB - passivt*40gb ssd intel x-25 g2