Catalyst 10.4 - Vad fixa den, Vad förstörde den?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Nov 2006

Catalyst 10.4 - Vad fixa den, Vad förstörde den?

Hej
jag söker på Catalyst 10.4 fr inte upp något i forumet så startar denna isf.

igår så laddade jag ner Catalyst 10.4, inga problem. Startade Splinter Cell Conviction och mitt fps problem fixades där, bf bc fixades också någo lunda inga större skillnader, men den tog bort någon ljud fil som ja inte kan få tebax på något sätt installerat om ljudkorts drivrutiner så nu när jag startar datorn får ja något RAVCpl64 problem

och på senare på kvällen slutade mitt CS funka, hinner se bakgrunden i en halv sekund sedan stängs den ner utan någon error eller något alls.

så den fixade några saker, men förstörde cs och någon fil av ljudkortet tog bort den och installera 10.3 och gick tillbaks till fps problemet i conviction men mitt cs funkar igen

Vad gjorde den er? hjälpte den alls, blev ALLT bättre, blev allt SÄMRE?

Cpu: i5 4670k @ 4.2GHz | MSI Z87 Mpower | SLI MSI GTX 770 Lightning+Gaming 2 GB | Corsair CL10 1600Mhz 16GB VENGEANCE LP | Orange Phanteks PH-TC14PE-RD | Chassi: Fractal Design Define R4 Arctic White | MK 85 Brown : Deathadder
Ljud: Pioneer A616 Mark II | B&W DM309 + DM601S3 | Sennheiser PC360 G4ME | DJ Utrustning: Hercules DJ4SET |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Norrbotten
Registrerad
Aug 2007

Det jag märkt av är att jag fått uppblåst muspekare & grafik drivrutinen har slutat svara och startats om någon gång. Detta på en ren installation av Win7 hp x64.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Dec 2008
Skrivet av Mögel:

Det jag märkt av är att jag fått uppblåst muspekare & grafik drivrutinen har slutat svara och startats om någon gång. Detta på en ren installation av Win7 hp x64.

Menar du att du inte fick uppblåst muspekare med en tidigare version av Catalyst? Låter otroligt.

Uppblåst muspekare är ett känt problem. Uppdatera BIOS är en vanlig lösning, särskilt för Gigabyte-brädor.

AZRock Z87 Extreme4 | i5 4670K | MSI GTX780 TwinFrozr | 8GB Corsair Vengance | Samsung 840 EVO 250GB | WD 3 TB | Corsair HX520 | HP LP3065 + 2x HP LP2065 (4960x1600) | Trulyergonomic keyboard (bruna) | Mionix Naos 8200

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Villa Villekulla
Registrerad
Jan 2010

+ BFBC2 laddade mycket snabbare

- Varje gång jag börjar spela BFBC2 så laggar det apa i typ 2-3 sekunder, men sen blir det som vanligt
- Vet inte om det är just 10.4 fel, men får inte lika mycket kräm i ljudet. Kanske hänt något med drivisarna :S

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Okt 2008

ATI drivrutiner görs på Samhall

ps: Kunde inte hålla mig, mena inget illa )

[Antec 1200][Xigmatek NRP-HC1001][Asus P6TD][Core i7 975; 4 GHz][Noctua NH-U12P][3x2GB Patriot Viper 1600MHz][EVGA GTX 570 SLI]

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Växjö
Registrerad
Feb 2007
Skrivet av Mackansson:

Menar du att du inte fick uppblåst muspekare med en tidigare version av Catalyst? Låter otroligt.

Uppblåst muspekare är ett känt problem. Uppdatera BIOS är en vanlig lösning, särskilt för Gigabyte-brädor.

Jag har inte heller fått det, någonsin.
Samt att jag sitter på en gigabyte bräda.

Som sagt, BF laddningstiderna är fixade, laddar på några sec nu 2-4 kanske, och inget lagg.

Alltså inga fel so far, jag måste göra någonting rätt.

NZXT H440W||ASUS P8Z68-V PRO|| i7 2600K+Noctua NH-U12P SE2||Corsair Vengeance 8GB LP||GTX970 Strix||MX100 512gb||3.5TB HDD||Corsair 750W||Steelseries P800||Samsung S34E790C||Windows 10 Pro||
Bärbar: Acer Aspire E-15 + Dell Inspiron 15 || Mob: Huawei Mate 9|| Platta: Lenovo Tab 2 A10-70 10,1"

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Nov 2006

jeppe, spelar du cs 1.6?och de funkar?

Cpu: i5 4670k @ 4.2GHz | MSI Z87 Mpower | SLI MSI GTX 770 Lightning+Gaming 2 GB | Corsair CL10 1600Mhz 16GB VENGEANCE LP | Orange Phanteks PH-TC14PE-RD | Chassi: Fractal Design Define R4 Arctic White | MK 85 Brown : Deathadder
Ljud: Pioneer A616 Mark II | B&W DM309 + DM601S3 | Sennheiser PC360 G4ME | DJ Utrustning: Hercules DJ4SET |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jun 2007
Skrivet av HerrNi|sson:

+ BFBC2 laddade mycket snabbare

- Varje gång jag börjar spela BFBC2 så laggar det apa i typ 2-3 sekunder, men sen blir det som vanligt
:S

Det där lagget får jag med!
Vissa tillfällen även mitt i spelet, men oftast som du nämner precis i början.

Hade inte detta problem med beta versionerna av 10.4 drivarn konstigt nog.

Intel i7 4770K @ 4.3ghz | Noctua NH-C14 | ASUS Z87-PRO | 8GB Corsair Dominator | Sapphire HD7970 Vapor-X | Intel 520 240GB | Corsair 650HX | Lian Li PC-C60 (Black) | 3x Dell u2410 | Filco Majestouch-2 TKL (Cherry Brown) + White PBT Keycaps | Zowie EC1-A | Artisan Hayate OTSU | Quad Gaming Mouse Rock

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Nov 2008

jag har inga problem alls med 10.4
cs 1.6 funkar fint
bc2 laddar snabbt och bra, inget lagg
inga uppblåsta muspekare
inget problem med ljudkortet
drivrutinen startas aldrig om

Citera! Gaming: Chassi: FD R4| CPU: 7700K | Kylare: Noctua NH-D14 | MB: MSI Z270 GAMING PRO CARBON | Grafikkort: GTX1080 | RAM: Corsair LPX 16GB 3333MHz CL16 | OS:Disk: Intel 600p 512GB | PSU: EVGA Supernova 850 G2 |
Laptop: MSi GX660 + Crucial C300 64 GB
Servrar DL380 G7 2x X5660 - 240GB RAM (VM Pfsense + annat)
Desktop i7 2600K - 8GB + HP DL360 G7 2xE5620 (ej i drift just)

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Nov 2006

qhrizz du har 4850 (= kanske drf

Cpu: i5 4670k @ 4.2GHz | MSI Z87 Mpower | SLI MSI GTX 770 Lightning+Gaming 2 GB | Corsair CL10 1600Mhz 16GB VENGEANCE LP | Orange Phanteks PH-TC14PE-RD | Chassi: Fractal Design Define R4 Arctic White | MK 85 Brown : Deathadder
Ljud: Pioneer A616 Mark II | B&W DM309 + DM601S3 | Sennheiser PC360 G4ME | DJ Utrustning: Hercules DJ4SET |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Karlshamn
Registrerad
Aug 2008

Jag har också upplevt problem.. öppnade ett mail imorse från misco har jag för mig och när hag skrullade upp och ner fick jag konstiga flimmer/hopplagg?..

En tredjedel av bilden blev jätte konstig i en millisekund ungefär.. och satt och spelade CS Source nu och upptäckte samma grej där nu..

Jag antar och hoppas att de är 10.4.. inte så sugen på att byta ut grafikkorten..

EDIT: Nu hände samma sak när jag läste ett mail från Elgiganten.. jag använder Windows Live Mail programmet för att kolla mailen!

Gaming-PC > Intel 4770K > Asus Maximus VI Hero > EVGA 1080 FTW > Samsung EVO 500gb
HTPC: > AMD Phenom II 965 > AMD HD6950 > Kingstone V300 240gb
Playstation 4 Network > TaunyTiger - Främst NHL 18

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Apr 2010

Rätt så nöjd med tanke på att man är en av dem första inne och spelar på servrarna vid en ny runda.
Bad Company 2

Powercolor HD 6870 1GB GDDR5 | Asus M2N68 | AMD Phenom II X4 955 3.6ghz >Arctic Cooling Freezer Pro Rev.2< | 4GB DDR2 | Xion 630 PSU|
Antec Three Hundred | Western Digital Caviar 500GB | Rokit R6SE Studio Limited Edition 2*, Audio DJ2 Portable sounddevice, Samsung Syncmaster P2350 23,5 LCD.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Östersund
Registrerad
Maj 2008

Har fått några krasher i vissa spel med 10.4.. 10.3 fungerar helt ok

Ryzen 1600 | MSI B350M Mortar | GTX 1070

Trädvy Permalänk
Avstängd
Plats
Buriram/Thailand
Registrerad
Apr 2008

"Hänger" sej i Avp 3 med jämna mellanrum, o random krashar i l4d 2 och cod5.Tack Ati för era eminenta drivers.Aldrig mer Ati för mej.

Sitter på 4850 cf

Money frees you from doing things you dislike. Since I dislike doing nearly everything, money is handy.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Perstorp
Registrerad
Feb 2009

mitt kort dog efter installationen när jag gjorde omstarten har lcd poster till brädan där det står vga-bios sen tuggar den där så nu sitter jag med ett gammalt 7900gt MEN det är nog inget fel på 10.4 men det känns så (ps någon som har någon ide)

ENTHOO PRIMO CORSAIR RM 1000W MAXIMUS VII FORMULA 4790K 4.6 1.2V 4X4 CORSAIR VENGEANCE 2X290X CROSSFIRE VATTENKYLD W10

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Borlänge
Registrerad
Maj 2009

Har också problem med 10.4, när man lägger ett fönster ovanpå (om ni förstår...) WoW klienten så försvinner UI:t i WoW, varför vet jag inte och hur endast UI:t kan försvinna har jag ingen förklaring till ><
Störande om man sitter å slösurfar medans någon försöker kontaka en genom WoW:s chat. (Blir alltså som att man trycker Alt + Z, hela alltihop bara försvinner. Ser att det inte är meningen att de ska vara så iallafall, eftersom ibland så blinkar UI:t till. Sitter med XP X64.
Ni kan ju testa om ni vill Ifall de är min dator det är fel på eller drivrutinen

Windows 8 x64 | i7 2600k Stock @ 1.05V | P8P67-M Pro | Vengeance LP 1600MHz | Samsung 840 Pro + Crucial C300 64GB | R9 290 @ 1122MHz | Newton R2 650W | Define Mini | Y500 Laptop (650M SLI)

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Nov 2008
Skrivet av alexander-52:

qhrizz du har 4850 (= kanske drf

ahaa, läste aldrig hans sig, läste bara 10.4 drivrutin

Citera! Gaming: Chassi: FD R4| CPU: 7700K | Kylare: Noctua NH-D14 | MB: MSI Z270 GAMING PRO CARBON | Grafikkort: GTX1080 | RAM: Corsair LPX 16GB 3333MHz CL16 | OS:Disk: Intel 600p 512GB | PSU: EVGA Supernova 850 G2 |
Laptop: MSi GX660 + Crucial C300 64 GB
Servrar DL380 G7 2x X5660 - 240GB RAM (VM Pfsense + annat)
Desktop i7 2600K - 8GB + HP DL360 G7 2xE5620 (ej i drift just)

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Perstorp
Registrerad
Feb 2009
Skrivet av zfrigg:

mitt kort dog efter installationen när jag gjorde omstarten har lcd poster till brädan där det står vga-bios sen tuggar den där så nu sitter jag med ett gammalt 7900gt MEN det är nog inget fel på 10.4 men det känns så (ps någon som har någon ide)

hej har ju två 4870x2 så jag fick ta fruns kort när mitt inte funka längre(kan ju inte spela med ett 7900gt)... Men en annan sak som jag oxå märkte är att den ena utgången på kortet la av med 10.4 (fruns kort) La in 10.4prew funka direkt så nu kan man se film oxå någon som haft samma problem tacksam för svar

ENTHOO PRIMO CORSAIR RM 1000W MAXIMUS VII FORMULA 4790K 4.6 1.2V 4X4 CORSAIR VENGEANCE 2X290X CROSSFIRE VATTENKYLD W10