Problem med Graphicbooster (HD Radeon 3870)

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Maj 2010

Problem med Graphicbooster (HD Radeon 3870)

Jag har en Fujitsu Siemens Amilo sa 3650 som kommer med en så kallad graphicbooster. Dvs. ett externt grafikkort som man kopplar från datorn till en extern skärm. Jag har precis bytt från Ubuntu 9.10 till Windows 7 just på grund av mycket strul med grafikdrivare. Jag hittade en sweclockerstråd där man pratade om en Catalyst-uppdatering som innebar att man kunde använda det externa grafikkortet med laptopens interna skärm. Så jag installerade denna uppdatering och kopplade sedan in boostern för att testa (boosern är ett HD Radeon 3870, det interna är ett HD 3200) och misslyckades. I catalyst control center syns inget spår av 3870-kortet men om man kollar i Device manager så ser man att Windows identifierat det bara att det inte går att starta.

Någon som vet hur detta kan komma sig? Jag testade installera om CCC utan resultat ska tilläggas.

Det kanske ser illa ut att jag gick med i forumet bara för att få hjälp med ett problem men jag har letat och letat men fortfarande inte hittat någonstans där det här problemet förekommit.

Tack på förhand, här följer länkar till ovan nämnda forum-tråd samt en sweclockers-artikel om produkten:

http://www.sweclockers.com/recension/6148-fujitsu-siemens-ami...

http://www.sweclockers.com/forum/52-nyhetskommentarer/827727-...

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Maj 2010

Update: Efter att ha letat ännu mer efter en lösning på mitt problem finner jag mig själv kvar på ruta 1 där jag fortfarande inte har någon aning om vad felet är.

Ingen som känner igen problemet eller vet vad ett problem som detta brukar bero på?

Är naturligtvis väldigt tacksam för svar.