Ang Sapphire ATI Radeon HD 4870 1gb ddr5

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jan 2007

Ang Sapphire ATI Radeon HD 4870 1gb ddr5

Hej..

Funderar på att köpa Win 7 Pro 64 men har läst att det är många som får blue screen med detta grafikkort!
Och problem med att starta windows.

Någon som har ett Sapphire ATI Radeon HD 4870 1GB och kör win 7 Pro 64 utan några problem?

kör i dag Windows Vista Ultimate 32 och inga problem.

Mathias

Internet: Telia 8Mbit med TV via Bredbandet
Nät:
Lagring: QNAP NAS TS-569 Pro
UPS: APC Smart APC 1000V

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linköping
Registrerad
Mar 2006

1GB versionen ska det väl inte vara problem med, men Sapphires 512MB version har det varit mycket problem med om man inte uppdaterade bioset. Hade ett sapphire HD4870 512Mb som knappt gick att spela med då datorn frös sig hela tiden oavsett vad man gjorde helt random tills dess att jag uppdaterade bioset till en nyare version. Efter det hade jag aldrig mer problem.

Sam sagt, är du säker på att det är 1GB versionen som har så många bluescreens som du säger?

┻━┻ ︵ ヽ(°□°ヽ)
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
┻━┻ ︵ \( °□° )/ ︵ ┻━┻

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Örebro
Registrerad
Jun 2007

Jag har ett Sapphire 4870 512mb, Win7pro 64-bit.
Kan med 95% säkerhet säga att jag aldrig fått en bluescreen som orsakats av grafikkortet.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jan 2007
Skrivet av apamedvapen:

Sam sagt, är du säker på att det är 1GB versionen som har så många bluescreens som du säger?

Både 512MB och 1GB har jag läst. det är därför jag är osäker på uppgradering.

Internet: Telia 8Mbit med TV via Bredbandet
Nät:
Lagring: QNAP NAS TS-569 Pro
UPS: APC Smart APC 1000V

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Jönköping
Registrerad
Aug 2007

Jag har ett powercolor 4870 med 1gb minne och kör win7 x64. Har aldrig haft några problem med det, faktiskt det kort som krånglat minst för mig. Tror inte du kommer få några problem med att uppgradera till win7!

Citera mig så att Jag kan hitta tillbaka!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jan 2007

Värkar som att det inte borde bli några problem då... Får väl prova.

Tack för alla svar!

Internet: Telia 8Mbit med TV via Bredbandet
Nät:
Lagring: QNAP NAS TS-569 Pro
UPS: APC Smart APC 1000V