Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Borlänge
Registrerad
Jan 2009

ATI - Catalyst

Har sökt i forumet utan att hitta svar på min fråga!

Håller på att försöka lägga in ATI - Catalyst i min dator, men hur jag än beter mig så säger den att "paketet går inte att installera", har tagit hem senaste versionen och försökt med den (10-6), sedan tog jag hem versionen före (10-5) men samma sak, har kört Driver Sweeper i felsäkert läge, har även editerat registret manuellt för att få bort alla eventuella rester av drivrutiner m.m., stängde även av min virus scanner. Får in drivrutinerna för grafikkortet med resten vill inte fungera, någon som har något förslag på vad jag kan göra för att få det att fungera?

Kortet i fråga är ett HD 5750..

Cpu: Intel Core i5 6600K | Ram: 8GB | HD: SSD SanDisk 128-GB | Western Digital 640-GB | Samsung 250-GB | Grafik: Nvidia Geforce GTX 760 Twin Frozr. | Moderkort: ASUSTeK COMPUTER INC. Z170-P. | PSU: 600w | Chassi: Fractal Design Define R4.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Falkenberg
Registrerad
Dec 2007

Du har även personliga filer under C:\Users\'användarnamn'\AppData\Local\ATI\ACE
Har du Svensk eller Engelsk Windows7 ?
Kan du över huvud taget starta installationenfilen Setup under C:\ATI\Support\10-6_vista_win7_32-64_ccc_lang3 ?

Windows 10 Pro x64 | Zalman HD160XT Plus | Fractal Design 800W | AMD Ryzen 7 1800 | Asus Crosshair VI Hero | Corsair Vengeance LPX 3200MHz 16GB | ASUS Radeon R9 290 4.5GHz | Samsung SSD M.2. 960 Pro. 1TB | Philips Brilliance 40" BDM4065 | http://www.section4.se |