Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2007

Vad göra?

Ni kan låsa tråden. Har fått svar

Jag köpte för någon månad sedan en ny bärbar dator

https://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=577961&view=detailed#Pr...

Denna använder jag idag för att spela spel och allt där till.

Men idag så skulle jag hjälpa min polare att leta ny dator till honom. Då kom jag över denna: Elgiganten - Toshiba Satellite L505-141

Nu är det så att han är intresserad av att köpa min, samtidigt som jag blev lite småintresserad av den ovan då jag får bättre processor och mer RAM. Det som gör mig fundersam är om jag köper ner mig vad gäller grafikkortsmässigt?

Jag använder dator till 90% för att spela. Och då är det spel som Bad Company 2, CoD4 etc. Och ska tillägga att jag inte krämar ur spelen mina utan jag ställer ner allt så det flyter på bättre.

Är detta ett bra byte för mig? Jag kommer få lägga ut 1500:- för att komma upp till denna. (Vi säger 2000:- då jag säljer min andra för 500 spänn billigare).

Hittat svar på frågan min.
Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kalmar
Registrerad
Apr 2007

OJ, byt inte om du spelar. Du komemr byta ner dig så det bara sjunger om det Det grafikkort du har i den nuvarande datorn är relativt bra kort för spel. I den andra datorn som du har tittat på är det verkligen inget spelkort i. Byter du dator så kommer du inte kunna spela.

Edit: Såg precis att du redan fått svar

En massa gamla jävla hårddiskar som som fyller upp datorn och får den att i kombination med processorn och grafikkortet även fungera som element när man fryser