brännprogram som kan kopiera skrivskyddade filer

Permalänk
Medlem

brännprogram som kan kopiera skrivskyddade filer

Nu är det så att jag måste kopiera en skiva(nej inget olagligt, det är bilder och film från prinsessan Viktorias bröllop..) men personen som brände orginalet har lyckats att göra alla filer skrivskyddade, så jag kan inte bara kopiera dom som vanligt.

Det jag letar efter är ett program som kan kopiera dessa skrivskyddade filer, någon som vet något program?

Jag har 2 brännare, men bara en ikopplad, skulle vara enklast att hitta ett program som kan cache'a eller liknande så jag slipper dra massa nya kablar från nätagget osv.

(visste inte riktigt vart jag skulle lägga tråden, men hoppas jag har hittat rätt)

Permalänk
Hedersmedlem

Det är inte bara så att personen inte stängt skivan, utan lagt det som multisession?
Du kan väl annars kopiera dem till en mapp på hdd:n och branna dem därifrån?!

Visa signatur

Stalin var så gammal att de fick Len´in. ;)

Permalänk
Hedersmedlem

SKRIVskydd ska inte på något sätt hindra dig från att läsa filerna och skriva dem till hårddisk eller annan CD. Det är ju bara en flagga som sätts för att hindra att man skriver över filen med något annat med samma finamn.
Det måste alltså vara något annat som gör att du inte kan kopiera filerna. Prova annars att kopiera hela CDn mha CDBurnerXP: Downloads

Visa signatur

Kontaktas via PM eller IRC [color="green"]#Sweclockers.com [/color]@ quakenet.org Mina regler: §1 Jag har alltid rätt. §2 Jag KAN ha fel men då inträder §1 automatiskt.

Permalänk
Medlem

Okej, tydligen inte skrivskyddade, men exakt som en musikcd du köper i affären, allt du kopierar blir bara taskiga "genvägar". ska testa CDburner ikv när jag kommer hem från jobbet

Permalänk
Hedersmedlem

Vad är det för konstigheter din kompis sysslar med, för detta är inget man normalt kan göra själv utan det görs tex vid finalisering av Sonys original CD:s.

Visa signatur

Stalin var så gammal att de fick Len´in. ;)

Permalänk
Medlem

Jag har ingen aning om det faktiskt, personen som bad mig fixa detta är runt 70 år gammal, massa jobb för en skiva med lite bröllopsbilder..