Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Dec 2009

Felkod 0x8007045d

Tja, håller just nu gå bananas här hemma pga min microsoft.

med mitt msdn konto fick jag hem windows 7 professional i .iso-formatsom jag senare extraherade, lade till en bootfil och brände med hjälp av ultraiso. start installationen men när den skulle börja expandera filer så fastnar den på 0% tills jag får felkod 0x8007045d som betyder nått i stil med "hej jag är microsoft och jag har inga filer att läsa". Läste lite nu och verkar som att olika disk läsare ogillar microsoft och dess filer. finns någon lösning tro? Har inget usb minne som har kapacitet att bära och ingen utav mina vänner heller.

Chassi: Silverstone Fortress FT02 | Nätagg: FD Newton R3 1000w
CPU: I7 4790k | CPU-kylare: Custom Loop
MOBO: Asus Maximus VII Hero | RAM: 4x4GB Corsair Vengeance @ 1600mhz CL9
GPU: 7970
SSD: OCZ Vertex 3 Max Iops 120GB|Crucial MX100 256gb

Trädvy Permalänk
Moderator
Plats
Linköping
Registrerad
Apr 2004

Vad händer om du låter bli att packa om iso-filen?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kebabens huvudstad
Registrerad
Feb 2005

Du ska helst inte röra isofilen utan bränna den direkt till dvd eller kopiera till usb mha verktyg..

Varför skulle du packa om den? Låter bara onödigt.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Dec 2009

testade bränna endast iso filen men då fungerade ej skivan att boota med, dock hade jag ingen boot fil då.

Chassi: Silverstone Fortress FT02 | Nätagg: FD Newton R3 1000w
CPU: I7 4790k | CPU-kylare: Custom Loop
MOBO: Asus Maximus VII Hero | RAM: 4x4GB Corsair Vengeance @ 1600mhz CL9
GPU: 7970
SSD: OCZ Vertex 3 Max Iops 120GB|Crucial MX100 256gb

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kebabens huvudstad
Registrerad
Feb 2005

Skivan är startbar från början. Det enda du ska göra är att först kontrollera så den är i bra skick (mha sha-1 siffrornar postade i min guide) och sen bränna till dvd på låg hastighet.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Dec 2009

Vilken utav din guider?

Chassi: Silverstone Fortress FT02 | Nätagg: FD Newton R3 1000w
CPU: I7 4790k | CPU-kylare: Custom Loop
MOBO: Asus Maximus VII Hero | RAM: 4x4GB Corsair Vengeance @ 1600mhz CL9
GPU: 7970
SSD: OCZ Vertex 3 Max Iops 120GB|Crucial MX100 256gb

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jul 2008

Kör ImgBurn. Mycket enklare.

Klicka på "Write image file to disc" samt ändra "Write Speed" till 4x och bränn. Man ska låta ISOn som den ska vara då den är redan körbar med CDn.

1090T @ 3,7 GHz | TX3 P&P | GA-MA770T-UD3P | 8 GB DDR3 | GTX 660 | H230 | 3TB HDD

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kebabens huvudstad
Registrerad
Feb 2005

Den om hur man installerar windows 7 såklart http://www.sweclockers.com/forum/22-microsoft-windows/938372-...

I Andra posten finns det en FAQ och en lista med sha-1 för svenska versioner, finns länk till msdn där du har alla andra..

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Dec 2009

Håller nu på följa din guide steg för steg. Får se vilken utdelning det ger.

Chassi: Silverstone Fortress FT02 | Nätagg: FD Newton R3 1000w
CPU: I7 4790k | CPU-kylare: Custom Loop
MOBO: Asus Maximus VII Hero | RAM: 4x4GB Corsair Vengeance @ 1600mhz CL9
GPU: 7970
SSD: OCZ Vertex 3 Max Iops 120GB|Crucial MX100 256gb

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2005

TS gjorde fel när du brände skivan. Som Elgot säger ska man inte röra .ISO alls. Och ditt problem har inget med microsoft att göra!

Der Steppenwolf

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skövde
Registrerad
Maj 2010

kolla denna http://www.sweclockers.com/forum/22-microsoft-windows/938372-...
Sen är det samma som att skapa ett botbart usb minne fast ist för usb använder du dvd skiva ;D
eller om du har ett usb på 4 gb funkar det bättre

i5-3570K | 16GB Kingston HyperX |MSI MPower Z77 | MSI 980 4GB | OCZ Vertex 3 90 GB | Samsung EVO Basic 840 250GB x2 raid 0 |Corsair HX 750 | 3 x Dell U2414H
Samsung Galaxy S5 & Samsung Galaxy S3

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Dec 2009

Wohaa, tänkte precis skriva ett argt mail till MS där jag tänkte gnälla på dom för hur man än installerade W7 så vägrade filerna expanderas. så tittade jag på skärmen med en suck och så stod det 3%! yippie! tackar tcntad för hjälpen samt en bra idiotsäker guide.

Redzo: jag hade gjort på "rätt" sätt från början. då fick jag dock felmeddelande bootmgr missing.

Chassi: Silverstone Fortress FT02 | Nätagg: FD Newton R3 1000w
CPU: I7 4790k | CPU-kylare: Custom Loop
MOBO: Asus Maximus VII Hero | RAM: 4x4GB Corsair Vengeance @ 1600mhz CL9
GPU: 7970
SSD: OCZ Vertex 3 Max Iops 120GB|Crucial MX100 256gb

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kebabens huvudstad
Registrerad
Feb 2005
Skrivet av scoorch:

Wohaa, tänkte precis skriva ett argt mail till MS där jag tänkte gnälla på dom för hur man än installerade W7 så vägrade filerna expanderas. så tittade jag på skärmen med en suck och så stod det 3%! yippie! tackar tcntad för hjälpen samt en bra idiotsäker guide.

Redzo: jag hade gjort på "rätt" sätt från början. då fick jag dock felmeddelande bootmgr missing.

Hehe var så lite

Angt bootmgr missing: Kan bero på om du brände isofilen på högre hastighet än 4x. För att minska felbränningar är det lägre hastigheter som gäller.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Dec 2009

Brände först i x8. Allt detta började efter jag på något sätt fått en Dual boot med två 7 ett Ultimate och ett Professional där Pro var beroende utav Ultimate för att kunna boota. så körde killdisk utan den vetskapen på ultimate, efter detta var jag ägd.

Chassi: Silverstone Fortress FT02 | Nätagg: FD Newton R3 1000w
CPU: I7 4790k | CPU-kylare: Custom Loop
MOBO: Asus Maximus VII Hero | RAM: 4x4GB Corsair Vengeance @ 1600mhz CL9
GPU: 7970
SSD: OCZ Vertex 3 Max Iops 120GB|Crucial MX100 256gb

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kebabens huvudstad
Registrerad
Feb 2005

What the f?.

Inget os är beroende av nåt annat för att starta överhuvudtaget, speciellt inte från installation. Har man dock dualboot kan man ha råkat fackat upp bootloadern.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Dec 2009

Konstiga var jag lyckades installera Pro från ultimate med setup.exe. sen när jag formaterade ultimate disken så hade den ingen boot-fil till Pro

Chassi: Silverstone Fortress FT02 | Nätagg: FD Newton R3 1000w
CPU: I7 4790k | CPU-kylare: Custom Loop
MOBO: Asus Maximus VII Hero | RAM: 4x4GB Corsair Vengeance @ 1600mhz CL9
GPU: 7970
SSD: OCZ Vertex 3 Max Iops 120GB|Crucial MX100 256gb

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Bromma
Registrerad
Aug 2008
Skrivet av tcntad:

What the f?.

Inget os är beroende av nåt annat för att starta överhuvudtaget, speciellt inte från installation. Har man dock dualboot kan man ha råkat fackat upp bootloadern.

Det kan enbart vara en partition per disk som är "active", dvs bootbar. Därmed måste alla bootfiler ligga på samma partition. Om man då tar bort den enda aktiva partitionen med bootfiler kommer man ju inte att ha något kvar och får "bootmgr missing". Det man då får göra är att sätta partionen som aktiv via diskpart och sen köra en

C:\windows\system32\bcdboot C:\windows

så bör det funka.

Asus Striker II Extreme / XFX Geforce GTX 280 / Q9450 @ 3.6GHz/ TRUE Noctua 120/ 4x1GB Corsair TWIN3X2048-1333C9DHX / X25-M G2 80gb Velociraptor / Win 7 Ultimate x64/ Antec P190

MovieDatabase

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kebabens huvudstad
Registrerad
Feb 2005
Skrivet av KurreKula:

Det kan enbart vara en partition per disk som är "active", dvs bootbar. Därmed måste alla bootfiler ligga på samma partition. Om man då tar bort den enda aktiva partitionen med bootfiler kommer man ju inte att ha något kvar och får "bootmgr missing". Det man då får göra är att sätta partionen som aktiv via diskpart och sen köra en

C:\windows\system32\bcdboot C:\windows

så bör det funka.

Jasså KurreKula kommer å glänser :p..

Det är sant ja. Dock aldrig upplevt det antar jag hehe.