Någon som vet en bra gaming laptop?

Trädvy Permalänk
Avstängd
Plats
Alingsås
Registrerad
Sep 2010

Någon som vet en bra gaming laptop?

Hej

Jag gör en ny tråd för att det blir bara för rörigt i den andra. Jag "korspostar"/"bumpar" inte... jag gör en ny tråd för att den andra har inget med det och göra och den är bara rörig.

Vill veta några bra gaming laptops. Någon som vet? Kommentera gärna den som ni skriver (eller någon annans).

M.v.h.

Max

Trädvy Permalänk
Forumledare
Plats
Jönköping
Registrerad
Jun 2004

Observera att det är förbjudet att skapa flera trådar om samma ämne. Vänligen läs § 3 i http://www.sweclockers.com/forum/regler. Eftersom du har skapat så många trådar om det här nu, är jag rädd att jag måste låsa samtliga. Jag förstår att du bara försökte få svar på dina frågor, men för oss är det viktigt att det blir rättvist så att vissa inte skapar flera trådar för att få mer uppmärksamhet. Jag hoppas att du har förståelse för det. Om du skapar ytterligare trådar om samma ämne, kommer du att få minst en månads avstängning.

*tråd låst*

Kontakta mig direkt vid frågor om eller synpunkter på modereringen/forumet och glöm inte att tala om vilken tråd det handlar om. Kontaktvägar: albert@sweclockers.com, kontaktformuläret och moderatorernas gemensamma pm-konto. Annat användbart: regler och feedbackforumet. Funderar du på att anmäla ett inlägg? Tveka inte! Gör det även om du är osäker. Det är vår sak att bedöma det, inte din.