Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Dals-ed
Registrerad
Jun 2010

Nya minnen, datorn startar inte!

Ta bort

Fått det att funka

In Flames - Känslan av en mening ♥

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Upplands Väsby
Registrerad
Jun 2008

Jag antar att du testat:
1. att nollställa bios.
2. att uppdatera bios
3. att bara en köra en sticka

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Dals-ed
Registrerad
Jun 2010
Skrivet av MarkSix:

Jag antar att du testat:
1. att nollställa bios.
2. att uppdatera bios
3. att bara en köra en sticka

Har testat 3.an bara..
Vet ej hur jag ska göra för de två första alternativen.. Vet du någon bra guide? Orkar du skriva en åt mig?

In Flames - Känslan av en mening ♥

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Upplands Väsby
Registrerad
Jun 2008

1. Läs manualen.
2. På sidan 1-16 i manualen för MN75TD står det hur du nollställer bios.
3. Funkar inte det så ladda ner senaste bios för M4N75TD vilken är BIOS 1201. Kopiera ner den uppackade bios filen på en USB-sticka
och boota om datorn med USB stickan i och gå in i BIOS setupen och välj TOOLS menyn, och kör EZFlash.
Därifrån får du klara dig själv, det är inte direkt rocket sience

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Dals-ed
Registrerad
Jun 2010
Skrivet av MarkSix:

1. Läs manualen.
2. På sidan 1-16 i manualen för MN75TD står det hur du nollställer bios.
3. Funkar inte det så ladda ner senaste bios för M4N75TD vilken är BIOS 1201. Kopiera ner den uppackade bios filen på en USB-sticka
och boota om datorn med USB stickan i och gå in i BIOS setupen och välj TOOLS menyn, och kör EZFlash.
Därifrån får du klara dig själv, det är inte direkt rocket sience

Tack så mycket, återkommer senare med resultat. Hoppas på det bästa!

In Flames - Känslan av en mening ♥

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
broby
Registrerad
Okt 2010

resultaten?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Dals-ed
Registrerad
Jun 2010

Ett ganska pinsamt resultat... Var ganska säker på att mitt moderkort skulle klara 1600mhz, i was wrong!
Blir till att sälja dem

In Flames - Känslan av en mening ♥

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Okt 2010
Skrivet av MarkSix:

Jag antar att du testat:
1. att nollställa bios.
2. att uppdatera bios
3. att bara en köra en sticka

Lånar tråden lite...

Har nyss byggt ihop en dator och får inte igång datorn när jag kör två stickor. Kör just nu på en och då funkar det som det ska. Betyder det att den ena stickan är trasig eller ligger felet i moderkortet?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Karlstad
Registrerad
Feb 2006
Skrivet av Vixorn:

Ett ganska pinsamt resultat... Var ganska säker på att mitt moderkort skulle klara 1600mhz, i was wrong!
Blir till att sälja dem

Du kan ju alltid ställa in 1333MHz manuellt i bios, bör funka!

https://vimla.se/?201503242252035939 - 10kr rabatt på Vimla!-abonemang :)