Permalänk
Melding Plague

3D Prophet 9700 WCE

<img src="http://www.sweclockers.com/img/ico_note.gif"><b class="red">3D Prophet 9700 WCE</b> <small class="small">Skrivet Lördag, 19 Oktober, 2002 av <a href="mailto:herman@sweclockers.com">Herman</a><br /></small>
<a href="http://darkvision.f2o.org/article.php?sid=701">Darkvision</a> rapporterar att tillverkaren Hercules ska börja sälja grafikkort förberedda på vattenkylning! Kortet är baserat på Radeon 9700 och har ett vattenblock istället för traditionell kylning.<br><br>Bäddat för överklockning? Kanske. Kortet följer referensdesignen och har till exempel inte extra snabba minnen för att kunna överklocka mera. Det ska börja säljas i november och kommer enligt källorna kosta runt 555 euro. Frågan är hur mycket detta kort kommer sälja, de som har vattenkylning brukar i normala fall inte kyla grafikkortet med vattnet eftersom grafikkort oftast är svårare att överklocka än processorer.<p>

<p align="right"><a href="http://forum.sweclockers.com/showthread.php?threadid=96551">Kommentarer ()<br></a></p>

Visa signatur

Observera att samma trivselregler gäller i kommentarstrådarna som i övriga forumet och att brott mot dessa kan leda till avstängning. Kontakta redaktionen om du vill uppmärksamma fel i artikeln eller framföra andra synpunkter.

Permalänk
Medlem

Skojigt att nån tillverkare vågar sig på nått sånt här, ett NV30 kort med 1GHz DDRII minne skulle inte sitta fel med fabriksvattenkylning:)
http://www.theinquirer.net/?article=5833

Visa signatur

/havoc

Permalänk
Medlem

Skulle vara trevligt om dom sålde vattenblocket sepparat, jag har ju redan köpt min

Permalänk
Medlem

Varför vill vi vattenkylare inte kyla grafikkortet? Det är ju bättre ju fler fläktar man kan få bort ur sin burk? Överklockning är inte heller omöjligt och man vågar höja spänningen om man vet att grafikkortet är betydligt kallare än normalt.

Visa signatur

Katjusha