Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Nov 2010

no signal input?

Ibland i visa spel släcker skärmen ner sig och det står no signal input.
Kan detta på nåt sätt vara bundet till moderkortet?
Sen första gången detta hända så har jag bytt ut grafikkort, nätagg, minnen
skärm, processor, kört 2 olika win xp 32 versioner och uppgraderat bios.
Då måste det väl bero på moderkortet eller? Har sökt på nätet men inte
står ingen stans att det skulle kunna bero på moderkort(iaf inte nånstans där
jag läst). Trodde jag fixat det med senaste uppgraderingen då jag ej fått felet i vissa
spel där det brukade komma ibland men inte så satte mig o skulle köra 2 worlds 2 och
det har hänt 2 gånger under dom 2 första filmerna. Eller kan det bero på nåt codecs
eller nåt sånt.
Nån som har nån ide för jag är då nollställd.
Btw händer bara i vissa spel aldrig hänt annars.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2010

kan beror på att grafikkortet blir för varmt eller nån inställning i bios som stänger av vid för hög värme...

Sen har du senaste drivrutinerna alltid värt att testa:..

Sen lite mer specs på datorn skulle hjälpa lite mer

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Nov 2010

En duglig budget dator.
athlon 64 x2 6000(windsor 89w) radeon 4850 512mb, 2x2gb corsair 800mhz, k9nu-neo moderkort, nätagg 500w 80+ certat, skärmen är nån budget fujitsu 22" lcd som kör på vga kontakt så jag måste ha adapter till grafik kortet, xp home sp 3. Har bytt fläkten på grafik kortet till en zalman även bytt ut stock processor kylning när jag bytte processor. Enda jag hittat i bios är en inställning som säger att det ska stänga ner systemet när processor tempen blir 75 grader.
Idle ligger allt på ca 36-40 grader(utom ena hd'n som ligger på 45 enligt cpuid hardware monitor)