Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Malmö
Registrerad
Aug 2010

Dator problem :( (Snälla hjäl mig)

Hej !

Har haft dator problem den senaste tiden, jag råkar göra en dum sak (http://www.sweclockers.com/forum/2-kylning-och-overklockning-... , http://www.sweclockers.com/forum/3-ovrigt/969116-hur-ser-jag-.... Ja nu blev det så här att jag var tvungen att kapa en sladd och fixa den. Modekortet tvungen att fixa ett nytt :(. Men nu sitter jag här och kopplat in allting men datorn startar inte :(. Lampan på nätaggregatet lyser, men man kan inte starta den :(. Har kopplat in alla sladdar rätt, (80% säker). Såg nu när jag har kopplat in allting och försöker starta datorn så lyser en grön lampa, bredvid power_led HD_led m.m
Tacksam för all hjälp Tack

Dator: Fractal Design Define XL Black Pearl//Corsair Tx 650W PSU//Intel core i5 quad processor i5-750//Corsair Xms3 DDR 1600MHz 8 gb cl9//XFX Raden HD 5850 1GB GDDR5//Western Digital Caviar Greentpower 1TB//Gygabyte GA-P55-USB3, P55, socket 1156.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Svenstavik
Registrerad
Jan 2010

händer de inget alls när du försöker starta den? kopplat start knappen rätt?

FD R4|ASUS p8z77-V LX| Intel core i7 2700k @ 4.3Ghz|Noctua NH-D14|Corsair XMS3 DDR3 24GB |MSI 980 Ti Gaming 6G|Samsung 840 EVO 500GB + 14TB lagrning |EVGA superNOVA g2 750w |Asus VG248QE + BenQ GL2450 x2

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Malmö
Registrerad
Aug 2010

Ja kanske det men fattar inte vilken av den vita eller röda som är + :S

Dator: Fractal Design Define XL Black Pearl//Corsair Tx 650W PSU//Intel core i5 quad processor i5-750//Corsair Xms3 DDR 1600MHz 8 gb cl9//XFX Raden HD 5850 1GB GDDR5//Western Digital Caviar Greentpower 1TB//Gygabyte GA-P55-USB3, P55, socket 1156.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
malmö
Registrerad
Nov 2010

kolla i datorn om du hittar en "Vit svart sladd eller ngt annan sladd som går ifrån Startknappen typ" och se om den sitter löst eller om den inte är i isåfall kolla hur många "piggar eller vad man säger" som ska vara i den och leta i moderkortet och om du hittar en plats eller två som har så många "piggar som det ska vara till sladden" prova båda dem för min polare hade samma problem men då var det att en vit svart sladd satt inte i moderkortet och ja satte dit den då funka den "srry för fel särstavning :)"

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
karlskrona
Registrerad
Maj 2008

+ eller - spelar ingen roll på den kabeln, det är bara en brytare som öppnar eller sluter kretsen.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Malmö
Registrerad
Aug 2010

k tack

Dator: Fractal Design Define XL Black Pearl//Corsair Tx 650W PSU//Intel core i5 quad processor i5-750//Corsair Xms3 DDR 1600MHz 8 gb cl9//XFX Raden HD 5850 1GB GDDR5//Western Digital Caviar Greentpower 1TB//Gygabyte GA-P55-USB3, P55, socket 1156.