Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Sep 2010

Normala värden

Hejsan har lite funderingar runt temperaturen runt mina komponenter. (Använder mig av SpeedFan 4.42)
GPU-GTX 580 74C
System 50c
CPU 49c - i7 950
AUX 88c
Core 0 56C
Core 1 57c
core 2 54c
core 3 53c
core 4 59c
har dock spelat över natten vet inte om det gör någon skillnad hur som helst tack i förskott!

PS har Vattenkylning till CPUn Corsair H50!

CPU: Intel Haswell i5-4670K 3.4GHz | CPU-KYLARE: Corsair H80i | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming | CHASSI: Fractal Design Define R3 (Svart) | RAM: Corsair Vengeance 2x8GB| GPU: MSI GTX 1080 Gaming X | PSU: Corsair HX650 650W | SSD: A-Data Premier Pro SP900 128GB | SSD: Samsung EVO 850 512GB

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
hemma (i Stockholm)
Registrerad
Jan 2010

du ska inte använda dig av speedfan...lada ner hwmonitor och core temp

Fractal Design R3╠═►i7 860 3.8GHz╠═►RipjawsX 8GB
Noctua NH-D14╠═►XFX HD7970 (Ac Xtreme)╠═►Asus Xonar DX
Corsair HX 750W╠═►MSI P55A-GD65 1156╠═►Force GT 90GB|

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
.
Registrerad
Nov 2005
Skrivet av Ant95:

Ngn som kan svara?

Det är redan en som svarat, men du valde att ignorera honom.

| CPU i5-3470 | Mobo Asus P8Z77-V LK | Ram 8Gb Kingston 1333Mhz CL9 | GFX EVGA GTX 960SSC | HDD 60Gb SSD Force 3 Series +1Tb WD Green | Chassi Fractal Design Define R4 | PSU Silver Power 500W | Ljudkort Asus Xonar DX | http://www.inet.se/artikel/6101343/fraktfritt-sweclockers-vid...
"Om allt verkar gå bra vet du förmodligen inte alls vad som pågår."

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Sep 2010

Nej jag frågade om någon visste värden i SpeedFan och inte i hwmonitor

CPU: Intel Haswell i5-4670K 3.4GHz | CPU-KYLARE: Corsair H80i | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming | CHASSI: Fractal Design Define R3 (Svart) | RAM: Corsair Vengeance 2x8GB| GPU: MSI GTX 1080 Gaming X | PSU: Corsair HX650 650W | SSD: A-Data Premier Pro SP900 128GB | SSD: Samsung EVO 850 512GB

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2007
Skrivet av Ant95:

Nej jag frågade om någon visste värden i SpeedFan och inte i hwmonitor

Vad är problemet? Alla vet att man inte använder speedfan för det visar åt helvete fel.

Så dra ner HWiNFO32 eller liknande och läs de riktiga värdena.

#1 Antec 300 | P5E X48 Deluxe | Q9550 @ 3,8GHz, Scythe Orochi | 4GB XMS2 @ 1066MHz | 2x HD4870 1GB - CF X - Accelero S1 R2 x2 | Corsair TX650W |
#2 Antec 300 | Gigabyte GA-P35-DS4 | E6850 3Ghz @ 3,6Ghz, Scythe Ninja | HyperX 2GB @ 1066Mhz | NX8800GT 512MB OC | Corsair CX 400W |