3.9
64 röster
Skapat
2013-01-19
Senast ändrat
2013-01-19
Visningar
13 751

Här är uppdateringen på mitt gamla album "LEGO-rig" (http://www.sweclockers.com/galleri/10710-lego-rig). Jag bestämde mig för att bygga på lite grann för att jag dels tyckte att det skulle bli snyggare, och dels pga. operativsystemsfel på hårddisken så att jag inte hade så mycket annat att göra. Hur som helst, vart väldigt förvånad (och delvis stolt) för populariteten på "LEGO-rig"-albumet, trodde aldrig att jag skulle få så många stjärnor för ett 1-timmesarbete, tack ska ni ha! Hur som helst, hoppas att ni tycker om detta med, det gör i alla fall jag. Får se ifall jag bygger på något mer senare, aja, Enjoy!

OBS: Jag fick låna min syrras Nikon D60 att ta bilder med den här gången, så nu ska bilderna ha lite bättre kvalitet, dock är jag inte världens bästa fotograf, så ni får ursäkta mig för eventuell oskärpa på vissa bilder.

- Specs -
AMD Phenom II x4 965
XFX Radeon HD 6870 Dual fan
4gb Corsair random minnen (Ska uppgradera om ett par dagar)
MSI 760GM E51
1TB Seagate Barracuda
Antec VP450P 450w
Samsung 22" S22B150 (skärm)
Steelseries 6GV2
Tillfällig Logitech-mus (Steelseries Sensei RAW Rubberized på inkommande)
Creative Fatal1ty Headset

UPDATE: Vet inte varför, men vissa av bilderna visas inte (i alla fall inte för mig) om man inte klickar på dem, några förslag på vad det kan bero på?

Setup-bild II

Så ser den ut när den är igång, låter nog lite mer än när jag hade riggen, men denna är mycket snyggare. Lite slarvigt med kablarna bredvid skärmen, men det har jag fixat nu.

Setup-bild I

Här har vi den, den uppdaterade LEGO-riggen.

Framsida

Baksida

I/O-sida

PSU

Extremt dålig bild, förlåt

Hur som helst, jag öppnade upp lite här för att PSUn måste ha någonstans att andas ifrån, har dock en 120mm-fläkt som insug där fram.

"Tak"

Lämnade en bit öppen för att den varma luften från CPU-fläkten samt grafikkortet ska ha någonstans att ta vägen. Jag har heller inte täckt för toppen av CPU-kylaren för att den också kan bli lite varm ibland (när CPUn är under load).

CPU-insug

Har lagt de där plattorna där för att inte så mycket luft ska gå till spillo när CPU-fläkten är igång.

Intake

Här har jag tagit bort 120mm-fläkten för att man ska se "the belly of the beast". Hårddisken ska sitta på DVD-spelaren, men min brorsa behövde den just då, så jag fick inte med den.

PSU-exhaust

Detta ligger 2:a på min "mest nöjd med"-lista, för att allt passade perfekt när jag byggde det.

I/O-sida

Detta är nummer 1 på min "mest nöjd med"-lista därför att delarna passade precis runt grafikkortet och portarna på moderkortet, skulle dock kunna förbättra det ännu lite mer just där.

DVD-spelare

Knappen funkar!

Felbygge

Här har jag failat lite när jag byggde. Jag tänkte inte på att jag inte hade någon knapp för att starta datorn, så jag måste använda t.ex. en skruvmejsel för pinsen på moderkortet i stället. Det tänkte inte jag på medan jag byggde, så nu måste jag ta bort en bit av taken för att nå ner till pinsen, ska dock förbättra det senare.

De förrädiska pinsen...

Setup-bild III

Glömde att ta bilder på ena sidan av chassit, men där är i alla fall kabeldragningen mycket bättra än på riggen, och så har jag ett uttagshål för grafikkortet.

Glöm inte att sätta betyg!