3.5
31 röster
Skapat
2013-01-24
Senast ändrat
2013-01-24
Visningar
12 690

Mycket har ändrats sedan v1 så tänkte att jag slänger upp ett nytt galleri. Bilderna är tagna med en Nikon D3000 men jag är ingen proffsfotograf men ska göra mitt bästa. Kolla gärna in v1 för att se förändringen. Har du några frågor eller funderingar så är de bara att kommentera eller skicka ett pm. Svarar redan nu på en fråga som jag tror många kommer ställa. Nej, jag har inte städat innan jag tog bilderna. Jag trivs bättre i ett städat rum så försöker att plocka i ordning efter mig så fort jag gjort något.

Datorn:
Custom chassi
ASUS Rampage IV Extreme x79
Intel i7 3930K
16gb Corsair Vengeance
HD 6870 Crossfire
Corsair AX860
Corsair Force 3 120GB
Corsair Nova v64 64GB
The Extreme IV v2

Övrig Utrustning:
Logitech G110
Qpad 5k
Siberia v2
Acer 24" LED
WD Portable 1TB (Spel HDD)
Samsung 40" LED
Playstation 3 Slim 250GB
Yamaha RX-V365
HTPC/Filserver
Minikylskåp

För er som undrar om jag har städat? Läs beskrivningen!

Ja detta är vad man ser om man står i dörröppningen, rummet är inte så stort så jag har försökt att använda ytan rätt.

Själva "nörd" delen i rummet är samlad på ett ställe.

Klistrade fast denna "plansch" för ett par dagar sen men resultatet blev inte så bra. Finns en del luftfickor men inget jag stör mig på, då jag sällan stirrar in i väggen. Förhoppningsvis så försvinner de med tiden.

Annan vinkel på "nörd" delen. Lite grejer tex högtalarna samt "bokhyllan" htpc:en står i är tillfälliga lösningar som någon dag kommer att få en ny plats. Kommer troligtvis skaffa en dedikerad filserver och bygga en mindre htpc. Högtalarna fungerar fint för mig och min ekonomi är inte den bästa så får prioritera andra saker.

Annan vinkel på "chill" hörnan. Står även en dator med äldre komponenter i hörnet som jag använder för att lära mig olika os. Har för mig att jag kör Windows Server 2003 på den för tillfället.

Gjorde egen kabellist i svartplåt som är lika lång som bänkskivan. Anledningen till att kabellisten är så djup är så att man kan dölja grendosor.

För er som undrar så är de Ikeas led list på baksidan av skärmen.

För er som undrar om jag har städat? Läs beskrivningen!

Avslutar med en nattbild. Tack för att ni har kollat på mitt galleri! Rösta och kommentera gärna!