Datorhörna/Lan/Spel rum - Fas 1

Hej hallå SC, då jag övertagit eller snarare sagt blivit lämnad i en allt för stor lägenhet så tänker jag nu bygga om ett av överflöds rummen till en komplett datorhörna, anledningen till att jag lägger upp projektet här är för att söka inspiration samt feedback.
Rummet kommer bli rätt så simpelt och nu i början susar det bara runt idéer i hjärnan på mig men att införskaffa ett kylskåp, nattbelysning samt 3-4 likadana bord är en bra början.
I rummet just nu är det kamelbrun(om du frågar mig ljus avföring) färg på väggarna och det är tänkt att den ska sitta kvar, fördelen med det här är att när man då släcker tak belysningen så blir det kolsvart i rummet.
Min nuvarande dators komponenter listas nedan.
Moderkort: MSI P55-GD65, Socket-1156
CPU: Intel Core i7-860 2.80Ghz
Grafikkort: Gigabyte GeForce GTX 670 4096MB
RAM: Corsair XMS3 Vengeance 8GB DDR3 1600mhz
Nätaggregat: Corsair TX 750W PSU
Chassi: CM HAF 922
Skärm: Samsung Syncmaster 226BW
Tangentbord: Steelseries 6G v2
Mus: Steelseries Ikari Laser
Musmatta: Steelseries Qck+ Fnatic
Headset: Steelseries 5h v2

Chassit är det enda jag är missnöjd med utöver moderkortet och cpun och ram minnena är nedklockade till 1300mhz av moderkortet för tillfället. Ny skärm och mus är beställd(01/27) och är på väg, skärmen var ett billigt spontan köp då min nuvarande skärm har 6år på nacken så tyckte jag det var dags.
Funderar även på att pryda väggarna med antingen hyllor att placera spel på etc eller litografer/tavlor med motiv: spel.

Borden och kylskåpet kommer troligen bli det första som införskaffas, köket ligger i anslutning till det här rummet men är man lat så är man, när det kommer till borden hade jag tänkt mig antingen billiga kontors bord i färgen ek med rundade hörn, eller så blir det helt enkelt att köpa några billiga svarta skivor på IKEA.