4.6
432 röster
Skapat
2013-04-10
Senast ändrat
2013-11-04
Visningar
78 306

Hemmasnickrad fåtölj för bekvämt spelande med inbyggt 5.1 ljud, skärm- och tangentbords armar är av märket "Ergotron LX". Mikrofonen som är fäst uppe på lcd'n använder jag med Realtek's echo-cancelation så jag kan prata handsfree utan rundgång. Fåtöljen är köpt billigt från Halens 2006 och har sedan gradvis uppraderas med allt ni ser på den. Går nu i tankarna på att pensionera den om nått år och ersätta den med ett riktigt custombygge :).

Sidobordet är en ramkonstruktion med 4 hörnpelare av trä och en top och bottenplatta av trä. Alla hörn förstärkta invänding med metallvinklar för att hålla. Sidobordet hålls på plats med två L-formade metallstänger som sitter fastbultade i fåtöljens underrede. Datorlåden ger den lilla exta vikten som behövs för att monitorarmen ska bli riktigt stabil.

Armarna undanfällda, motståndet kan justeras beroende på hur lätt man vill att dom glider undan. Kablarna hänger just ny synligt på sidorna då jag haft med grejerna på semester och inte hunnit dra kablaget genom stopningen igen.

Endast fotstödet utfällt, skönt när man bara vill sträcka på benen men fortfarande sitta upprätt o spela.

De små sidoborden för min kontroller och för musmattan är skruvade rätt ned i en regel innuti armstöden. Hålen för de försänkta skruvarna är täckta med träspackel och överlackade. Högtalarnas är fästa på träplattor som sitter skruvade med vinkelfästen i ryggstödet, kablarna till högtalarna döljs i stoppningen.

Fåtöljen tillbakalutad