4.3
208 röster
Skapat
2013-08-25
Senast ändrat
2013-08-28
Visningar
31 191

Det går mot mörkare tider och det börjar bli dags att förbereda sig inför en riktigt fin spel-höst. Jag och några polare har sedan förra hösten skapat oss en alldeles egen Mancave. Här spelar vi, programmerar, lirar tv-spel, kollar tv eller bara softar, kvalitetstid med andra ord Iden fick vi efter det att vi alla är gamla gamers som känner att vi behöver en fristad där vi bara kan koppla av och avskärma oss från omvärlden ibland. Vi är ca 10-12 killar (25+) som umgås här nere regelbundet. Mest på vinterhalvåret av naturliga skäl.

Lokalen ligger i en källare så det är ganska ljudisolerat och vi har egen ingång, toalett mm. Vi renoverade lokalen grundligt från en dammig verkstad till den för oss optimala mancaven. Vi röjde ut all skit, städade, målade alla golv, väggar och tak 2ggr. Möblerna, mattorna samt lamporna är antigen donerade av oss eller inköpta på universitetets utförsäljning. Många av oss har byggt datorer här på plats som står här 24/7 medans andra har valt att släpa sina mellan hemmet å mc. Vi har lyckats få till de flesta bekvämligheter som man kan önska sig. Internet är för tillfället comhem 25mbit men till hösten ska vi dra ner BBB fiber (happytimes!).

Bilderna är inte perfekta men de ger i varje fall en känsla av hur mysigt vi har det här om kvällarna (nätterna). Kvinnor gör sig icke besvär

Ingång

Foto taget från dörren där man kommer in. Datorerna har vi i sektionen till vänster, mathörna & kök i mitten, och tv-båset till höger.

Köksdelen från sidan

Alla bekvämligheter man kan behöva. Även en fotölj att softa i medans man micrar pizza.

Köket

Från vänster. Kylskåp, frys, micro, kaffebryggare, espressomaskin, sodastreamer.

Tv-båset

Soffa med plats för 4 pers ungefär, bort att äta pizza på.

Tv-setupen

42^ TV med HTPC för stream & film samt chippat Xbox360, Gamecube, Supernintendo, Sega. Blandade spel. Vi lirar mest Fifa på Xboxet.

Närbild på tvspelen

Vi har för tillfället inte allt inkopplat men de ska se. Samtliga konsoler är folks gamla som är "donerade".

TV-soffan

Ur en annan vinkel

Hästen

Norra-raden

På denna raden finns plats för minst 5 pers, mer vid behov.

Båda raderna

Just nu har vi bara 6 datorer här inne, men de är mest pga dålig "uptime" under sommaren Normalt är vi ca 10 st bofasta. Som mest har vi suttit 15 tror jag.

Mr häst

BF3 är det som spelas mest. Obeservera den något moddade datorn som drivs av två sammankopplade 250W+300W no-name nätagg.

Glad häst

Prylhörnan

Diverse komponenter som har blivit över. Finns reservdelar tills det mesta. Högtalarna är farsans gamla från 70-talet men spelar på riktigt bra! Är inkopplade till förstärkaren på bordet.

Kylen

Alltid laddad med ett flak dryck samt tillbehör. Proviant finns för att gå under jord ett par dagar

Köket

Snacky-time

Nightmode

Såhär mysigt ser det oftast ut under kvällstid. Lite mysiga lampor och en julgransbelysning för den där rätta DH-känslan!

Nightmode 2

Lite fan-art

Tavlor som trycktes upp till ett projekt för ett par år sedan.

Den obligatoriska Swec-bilden

Luftintag

Nightmode v2

Innan renoveringen

Innan renoveringen

Här står borden numera

Progress