Mr3D bygger ett skärmställ för 4st 24" skärmar

Jag har nu i någon månad jobbat på ett skärmställ för 4st 24" datorskärmar. Designen och tillverkningen är allt gjort av mig. (Om inte så nämns det.)

Anledningen till bygget är att jag tycker 3 skärmar är för lite(som jag kör nu) och det vore trevligt med en 4:e. Jag har kollat runt lite men hittar inget skärmställ jag riktigt gillar, dels för att jag inte hittar något som man kan tilta den 4:e skärmen lite neråt med(Eller så har jag letat för dåligt) och dels för att det är kul att bygga saker. Tanken är att jag ska ha 3 skärmar stå bredvid varann och den 4:e ska monteras över mittenskärmen, alla skärmar ska vara tiltade lite emot mig. Jag har CAD-modeller på det hela men inget jag kommer visa förrän bygget är klart.

Som jag redan nämnt har jag redan jobbat ett bra tag på bygget, jag ville inte skapa en bygglogg förrän det verkligen var up-and-running. (Som nu dvs.)

Kan tillägga att jag mer eller mindre har/kommer tillverka alla delar i manuella fräsar och svarvar. (Förutom basplattan som är körd i en trådgnist.)