Beats Pro Versace -Sound Mod-

Tjenare! Ska börja med ett nytt projekt och tänkte logga allt här ifall någon vill göra samma sak.
Jag har redan gjort det här med mina nuvarande Beats Pro som jag köpte för 3500kr nya för länge sen och nu ska jag göra något liknande men mycket smartare.

Jag började med att kolla efter det billigaste paret som faktisk kan fraktas till Svrige och hittade ett par som kostade lite över 500kr, att det är en kopia spelar ingen roll alls då jag ändå ska byta ut elementen i dom. (Skicka ett PM om du vill ha länk till sidan.)

Sen blev det av till Sennheisers sida för reservdelar (http://headphonespares.sennheiser.co.uk/hifi-tv-headphones/se...) och beställa ett par element för Sennheiser Momentum, det kostade endast 250kr med frakt och allt!

Jag beställde även en Beats Detox sladd för 50kr, men det kan hända att den är en stel kabel och så tänker jag klaga till köparen och trodligtvis inte andvända den.

Bilderna är tagna med min Nexus 7 2013.

Min slut recension eller vad man ska kalla det.
Ljudet är redan efter modifikationen bättre, men hörlurarnas form gör att det låter basigt. Det är många som tycker om mycket bas men personligen så tycker jag att det var det för mycket bas så jag ändrade på det.
För att ändra hur basigt hörlurarna låter så måste du öppna upp dom igen (ändra en sida i taget), först så ska du sätta tejp för det lilla lufthålet, sen ska du klippa ut en bit cardboard eller plast som är lite större än elementet så det passar över. Sen limmar du på det och justerar själv hur stort lufthål du vill ha, desto större hål desto mer bas så det är bara att börja smått och lyssna!