"HTPC" - Skyrim Edition [WIP]

Jag har länge funderat på att bygga en "htpc", lr iaf en dator i mindre format som klarar att både användas som media-station men också att driva runt medelmåttiga speltitlar. När jag är student och sitter i en tight ekonomisk sits så har något "htpc"-bygge aldrig blivit av, fram tills nu. För några dagar sedan hittade jag ett GTX 465 på myrorna för 55:-, nörd som jag är kunde ja inte hålla mig från att köpa det. Här gick startskottet för mitt eget lilla "htpc" projekt.

I det här galleriet tänker jag ge uppdateringar tills det att jag har tagit fram min färdiga produkt eller get upp gråtandes. Jag kommer att satsa på att bygga en produkt som inte kostar mig mer än maximalt 2.000:- (Notera att den inte får kosta MIG mer än 2k, delar som jag redan är i besittning av räknar jag inte med i det slutliga priset) Jag kommer att redogöra över samtliga delar och kostnad i följande tråd. Jag kommer också att mata upp en del bilder, men räkna inte med nån jättekvalité när min kamera inte är den bästa^^

Jag hoppas att du som kollar på det här galleriet känner dig underhållen och vill komma med feedback. Positiv som negativ, alla åsikter/förslag/tankar/mm uppskattas!