2 varma grafik kort med lite plats mellan pci-e platserna!

Skaffade mig ett extra gtx480 för ca en månad sen, från en kille här från sweclockers. Däremot så vart det ganska jobbigt med ljudnivån och värmen ena kortet låg på 96 grader ständigt i spel och det andra var inte långt efter och som sagt ljudnivån var inte rolig, lät som jag satt bredvid ett jetplan. Så jag beställde 2 st gpu kylare från coolit(http://coolitsystems.net/index.php/omni.html) med sluten vattenkylning, efter att dom 2 första hade läckt så skickade jag tillbaks dom och beställde nya och så var det samma problem med dom nya.

Så jag bestämde mig för att pröva något annat, så det vart ett arctic cooling accelero xtreme plus och ett thermalright spitfire. Önskar jag kunde fått plats med 2 av arctic coolings gpu kylare men dom är rätt så stora och spitfirern funkar fint faktiskt, vart däremot tvungen att ta bort mitt ljudkort och nu kör jag på moderkortets ljud och det är samma ljudkvalité faktiskt.

Och till slut så vill jag säga att det hela funkar faktiskt felfritt, med pengarna jag har lagt för att byta och köpa grejer så hade jag kunnat sålt korten och lagt kanske en extra tusenlapp och köpt 2 gtx 580 men det här var ett kul projekt och jag ångrar mig inte.

Kan starkt rekommendera arctic cooling kylarn, kortet är mellan 55-60 grader varmt på spel som jag tidigare hade 92 grader i.