sweclockers

Projekt Plexiklar Sidopanel - Moddning utav DF-10!

Hej,

moddar nu mitt Antec DF-10 i träslöjden. Galleriet kommer att uppdateras varje fredag tills dess att projektet är klart.

Kamera: iPhone 4s, jag tycker det blir bra bilder om det finns ljus och jag pallar inte fixa en systemkamera bara för att ta kort på datorn, dessutom är man ju bara 15 år gammal så man har ju inte direkt pengar i överflöd.

Det jag gjort: Skurit ut hål i sidopanelen samt börjat måla vitt.

Målen:
Göra hål i sidopanelerna - CHECK
Måla vitt på följande sätt: 2 x måla med pensel med vatten slipning mellan varje sedan sprutmålning. - Klart
Sätta på tjock gummilist, (bild kommer!) - Finished!
Fästa plexiglas på insidan av sidopanelen - Listo.
Limma mina neon rör på sidan utav plexiglasen på insidan så att de skapar en effekt som jag inte kommer på just nu, men det kommer se ut som att det går en strimma ljus genom hela plexit - bock.

Mitt första galleri så jag förväntar mig inga höga betyg så var ärliga! Ge gärna konstruktiv kritik i kommentarerna. Kom ihåg att jag går i 8an så förvänta inga stordåd som sagt .

UPDATE 2012-02-26: Jag har nu målat det 3e lagret samt vattenslipat, det som är kvar nu är att polera bort ojämnheter sedan vaxa ytan, sedan är det bara att slänga på listen och fästa plexit så är det klart!.. Dock behövs ju neonet limmas på först dock.

UPDATE 2012-03-10: Har nu efter uppehåll startat arbetet igen, har bara att fixa ytan på färgen med bilvax kvar tills sidopanelen sitter i datorn.

UPDATE 2012-03-16: ÄNTLIGEN KLAR, har sidopanelerna sitter i datorn för tillfället vilket känns grymt skönt! Ska bara bestämma om jag ska köra med eller utan belysning vid moderkortet för att ge det lite mer spice to its boringness om ni vet jag menar.