1.5
44 röster
Skapat
2012-03-17
Senast ändrat
2012-03-17
Visningar
4 769

Eftersom jag inte var så förtjust i sladd-layouten på mina nyinköpta lurar så beslöt jag mig för att ta saken i egna händer och löste problemet med lite eltejp. Resultatet blev intressant och funktionellt men kanske inte så snyggt som man skulle kunna önska sig.

Jag har tankar om att man eventuellt skulle kunna köpa en bit aluminium från classes och lite fuskläder. Sedan klipper man till metallen så att den följer formen av lurarna klipper till en bit skumgummi på samma vis. Sedan kan man nita fast metallen i fusklädret som man sedan syr fast runt de fulare detaljerna. Skumgummit är här till för att stödja upp och rätta till på de platser där kabeln går och är ojämn.

Största anledningen till att jag skapar detta galleri är för att jag hoppas någon talangfull sweclockare kanske har någon annan spännande idé som går ihop med vad jag tänkt. Tipsa gärna om vad som helst förutom om köp av nya lurar

Här ser man hur sladden går utanpå bygeln

För att få sladden att gå som jag ville var jag tvungen att dra den utanpå bygeln. Originalklykan ligger fasttejpad i mitten och en bit resterande sladd går från sida till sida en gång för att stabilisera.

Lurarna på nära håll.

Här ser man hur sladden går ut från ena sidan. Tyvärr så missade jag att ta kort på dragskyddet i form av en kabeldragning över till andra sidan av bygeln och tillbaka borde göra det en aning säkrare att dra i sladden.

Ännu en närbild.

Här ser man tydligt den fina eltejpen som jag vill gömma undan. Hur göra?