SweClockers har en stor andel teknikkunniga läsare och drabbas särskilt hårt av program som blockerar annonser. Tvärtemot vad många tror betalar inte annonsörerna för antalet klick utan för den totala mängden visningar. Varje förlorad visning innebär minskade intäkter, vilket i sin tur leder till mindre resurser att satsa på utveckling och nytt innehåll.

På SweClockers arbetar vi dagligen med att hålla annonserna så relevanta och givande som möjligt. Många annonser innehåller exempelvis bra erbjudanden med låga priser, gratis frakt eller exklusiva kampanjer för SweClockers läsare. Arbetet innebär också att vi tackar nej till dålig reklam, en lyx vi endast kan kosta på oss så länge intäkterna upprätthålls.

Vi förstår varför många väljer att blockera annonser och hävdar inte att det är oärligt, omoraliskt eller oetiskt. Med detta vill vi endast upplysa om att annonsblockeringar skadar sajter som oss, sajter du besöker och förhoppningsvis har stor nytta utav. Blockeringarna kan leda till att innehållet urvattnas, att människor blir av med jobbet och att vi i värsta fall inte klarar av att driva SweClockers vidare.

Därför ber vi dig att stänga av annonsblockeringen. Det ger oss möjlighet att fortsätta satsa på det vi håller varmt om hjärtat, att skapa en mötesplats som förenar människor med ett brinnande intresse för datorer och hårdvara.

Med vänliga hälsningar,

SweClockers redaktion

Edin Mehinovic, Andreas Dimestam, Jonas Thörnqvist, Emil Åkered, Jacob Hugosson, Emil Hallestad, Fredrik Bergström med moderatorer och frilansare.

Videoartiklar

Mediaspelaren Little Black Box

Hösten står för dörren och det är dags att inhandla utrustning inför den stundande innesittarsäsongen. SweClockers provar på den omtalade mediaspelaren The Little Black Box.
Läs mer

Lian Li PC-D8000

Benämningen monsterchassi räcker inte till för att beskriva Lian Li PC-D8000, en riktig gigant till datorlåda med plats för bland annat 20 hårddiskar. I SweClockers testlabb bjuds på en snabb genomgång av finesserna.
Läs mer

NZXT H440

Plastpaneler och 5,25-tumsenheter är ett minne blott när NZXT stuvar om i den nya datorlådan H440. Nu tar modellen plats i SweClockers testlabb.<br />
Läs mer

Silverstone Fortress FT04

Taiwainesiska Silverstone återvänder till en mer klassisk tower-design med sitt senaste Fortress-chassi FT04. Denna gång satsar företaget på hög luftgenomströmning samt låg ljudnivå.
Läs mer

Sök jobb