[G-Sync] 144 Hz 1080p skärm säljes!

Säljes Skärmar Publicerad 2015-11-30

Den här annonsen är avslutad.

Profilbild av Umbrellas
Annonsör
Umbrellas (dolt)
Medlem sedan
Maj 2009
Foruminlägg
1250
Annonser
7
Marknadsbetyg
-
Pris:  2 500 kr

Hej, så då är det dags att sälja av min skärm. Den är inköpt relativt nyligen. Minns inte exakt vilken månad men det var i år och under våren. Kan kolla upp precis när, men den är alltså inköpt våren 2015 och är i extremt bra skick.

Anledning till försäljning är mycket enkel, jag har köpt en dyrare/större skärm och kommer därför inte använda denna. I efterhand så kanske jag inte borde ha köpt den så snabbt men nåja, sånt är livet!

Budgolvet är 2500 kr. Under det så släpper jag helt enkelt inte skärmen så försök inte ens att buda under 2500 kr för det kommer bli omedelbar ignore. För 3000 kr så får du skärmen direkt.
Men om du budar 2500 kr och du är först så får du den om ingen annan budar över. Så 2500 är riktpriset.

Den säljer för ca 4000 kr på prisjakt. (Källa)

Jag har originalförpackning och har ett kvitto i min mejl. Hämtning i Uppsala priviligeras över andra köpare men först till kvarn.

Har inte tagit bilder för jag ser inte poängen, men om du absolut vill så kan jag göra det åt dig för att försäkra att den inte har döda pixlar etc. Den är inte kalibrerad så det får du göra själv, men jag är ganska nöjd ändå med out-of-the-box upplevelsen för en TN-panel. NV har sett till att deras G-Sync modulerade skärmar är ordentliga, iaf i denna prisklass

Alla bud får göras via PM. Har sålt en hel del på SweC så jag har vettiga referenser om du vill ha det.