Budgivning: Huvudlös Acer laptop (1810tz)

Säljes Bärbara datorer Publicerad 2016-05-01

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Khaal
Annonsör
Khaal (dolt)
Medlem sedan
Mar 2004
Foruminlägg
135
Annonser
2
Marknadsbetyg
-
Pris:  -
5
Stockholm, Årsta
-

Säljer min trogna laptop som har haft lite problem med skärmen. Jag har försökt laga den, men troligtvis har någon kontakt / lödning släppt och jag har inte försökt mig på det. Däremot fungerar själva datorn utmärkt, och den har lite av en wannabe surface pro charm över sig

Den fungerar fint som en strömsnål media center, NAS/FTP server eller som desktop. Laptopen är en Acer 1810TZ och specen i korthet är:

4 GB RAM
Intel Pentium SU4100 (1,3 GHz, dual core)
500 Gb hårddisk

Observera att nätverksuppkoppling fås via ethernetkabel, bluetooth eller wifi-dongel. Tangentbordet och touchplattan på laptopen fungerar inte heller, och du kommer behöva koppla in det via USB, eller bara köra VNC.

Datorn kommer förinstallerad med ubuntu 16.04 och VNC server på autostart. Batteriet följer inte med, men laddare och skärmen (dock separat) kommer med.

Observera att datorn köpes i befintligt skick. Om du har frågor kring den - ställ dem gärna så svarar jag på dem.

Säljes till högsbjudande, budgivningen slutar 10:e maj 22:00. Kan mötas upp i centrala Stockholm för genomförandet av köpet. Om den ska skickas betalar köparen kostnaderna för porto och emballage. Just nu är högsta budet 50 kr.

Betalning sker via kontanter, Swish eller bitcoins.

Lycka till!