Sapphire HD 3870 Toxic, Vapor-X

Säljes Grafikkort Publicerad 2016-05-05

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av onekind
Annonsör
onekind (dolt)
Medlem sedan
Feb 2008
Foruminlägg
202
Annonser
4
Marknadsbetyg
-
Pris:  75 kr
4

Hej på dig du!

Har nu bestämt mig för att sälja mitt gamla 3870-kort. Tanken var att det skulle användas till något kul bygge framöver då kortet var det första kortet jag köpt som jag blivit imponerad utav då kortet klarade Crysis/Crysis Warhead(!!!) @ typ år 2009. Den planen har fortfarande inte blivit av, men det kanske finns någon annan som tänkt bygga något enkelt och billigt men som ändå vill ha någorlunda prestanda som är intresserad utav kortet. Kortet är ett Vapor-X med högre frekvenser samt bättre kylning än referenskorten.

1st 6-pin, 512MB, GDDR4, PCI-E.

Kortet satt i burken från ca 2009 till ca. 2013 då jag uppgraderade datorn, efter det har det legat i en låda i garderoben tills nu då jag tog några kort för annonsen. Kortet har alltså fungerat felfritt. Har för mig att jag sett originalkartongen någonstans i huset om det nu är av vikt, men den var inte hel precis så kan inte lova någonting ang. kartongen. Silvertejp i sådana fall! Drivrutiner finns att hämta på amd.com.

Kan ta fler kort på någon specifik del om så önskas, eller varför inte en bild på originalkartongen? Jag är serviceinriktad och höjer inga ögonbryn för din eventuella fetisch när det kommer till originalkartonger. Kan även skicka med diverse strömsladdar om så önskas.

Tänkte mig en budgivning, men vet inte riktigt vart man skall starta, 75+frakt måhända? Efter en snabb googling såg jag att det hade sålts för en månad sedan för 150kr på allaannonser.se.

Hade tänkt låta annonsen vara uppe i en vecka eller två, men vill någon verkligen fingra på kortet och budet är OK så kan jag skicka samma dag. Har tidigare sålt och skickat 3st grafikkort här på SweC om det har någon betydelse. Frakt via DHL ligger på 69kr om jag inte minns fel.

Ser helst betalning till Swish men om du bor nära Borlänge/Leksand så kan vi mötas upp för kontantbetalning istället. Banköverföring funkar också om det nu ter sig så, Länsförsäkringar.

Behåller rätten att sälja till vem jag vill eller inte alls. Blir det inte sålt så åker det tillbaka i garderoben. Never too late to bygga ett bygge!

Må väl.