Studio- och gitarrutrustning, elgitarrer, bas, tangentbord, oneplus one.

Säljes Garderobsrensning Publicerad 2016-05-23

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Rickzter
Annonsör
Rickzter (dolt)
Medlem sedan
Jul 2015
Foruminlägg
73
Annonser
8
Marknadsbetyg
-
Pris:  300 kr
8
Stockholm, Vallentuna
-

Tjenare! Skulle behöva bli av med en hel del grejer inför kommande flytt!

Innan ni fortsätter läsa så är det BARA upphämtning som gäller! Är inte alls intresserad av att skicka sakerna då jag är på tok för lat. Liknande annons kommer finnas på blocket samtidigt för att bli av med så mycket som möjligt.

Har lagt upp riktpriset på vad jag anser att produkterna är värda. Skambud ignoreras.

ALLT är i fint skick om inte annat noterats!

1. Oneplus One. (1200:-)

Tappad ett par gånger så har en del synliga skador (se bild). Skärmskydd av glas suttit på sen dag 1. Fungerar felfritt vad jag vet.

2. Logitech G710+ tangentbord. (350:-)

Legat å dammat i garderoben senaste åren. Bruna switchar.

3. TC Electronics G-system + case. (5500:-)

Gitarreffektpedal i värlsklass. Användes till att byta kanaler samt lägga till effekter på en mesa dual rectifier och fungerade kanon. Pedalen har en del kosmetiska slador då tidigare ägare turnerade en hel del med den. Fungerar felfritt. Ingår ett riktigt stadigt case som byggts av tidigare ägare (tror jag) med plats för pedaler och sladdar.

4. ESP LTD M-1000FM Gitarr. (6000:-)

18v moddad. Sitter straplocks på för tillfället. Har för mig att jag har de vanliga kvar någonstans också men kan ej lova. Axelband av läder följer med. Det har alltid varit min to-go gitarr men den har aldrig någonsin tappats eller liknande så den är i otroligt fint skick.

5. Ibanez BTB405QM 5-strängad bas. (3000:-)

Förra ägaren påstod att Meshuggahs basist tidigare ägt den. Om det finns någon sanning i detta eller inte vågar jag inte svara på. En liten träflisa har gått upp på baksidan annars väldigt fint skick. Kan skicka bild vid intresse.

6. Ibanez MTM2 Mick Thompson signatur gitarr. (3000:-)

Har tagit bort de aktiva orginalmikrofonerna ersatt dom med ett par passiva Seymour Duncan Distortion. Orginal mikrofoner kan skickas med. Mest använt till feta drop tunes.

7. Midi klaviator M-audio Keystation 61. (600:-)

Midi klaviatur med 61 vägda tangenter. Mest använts till att öva piano. Bör även ha en pedal till denna liggandes någonstans.

8. Röde NT5 matched pair. (2 mikrofoner) (1500:- för paret)

Använts endast två-tre gånger för att spela in akustisk gitarr.

9. Shure SM-57 mikrofon. (500:-)

Säger sig själv.

10. Mikrofonställ. (300:- för alla eller 100:-/styck)

Har då ett kort och 3st långa mikrofonställ. Säljes helst tillsammans. Osäker på modellnamn men det var någon av de billigare från Thomann.

Kommer att läsa bud i tråden och via PM. Finns inget slut datum utan jag säljer när jag känner att jag fått ett bud som når upp till mina förväntingar. Säljer till vem jag vill och när jag vill.